Kizlar hastane cantami hazirlamaya basladim ama bi turlu beceremedim sanki hep bi eksik gibi geliyo 3 tane set halinde eldiveni onlugu sapkasi agiz bezi vs seklinde alt ust takim 2 penye bi tane polar battaniye islak mendil 12 tane bebek bezi alt acma ortusu pisik kremi kendim icin lohusa terligim 4 tane alt ic camasiri pijama takimi sabahlikli gecelik bi tane orgu yelek 1 tane emzirme atleti bi tane sutyen 2 tane corap gogus pedi koycam aksam gelirkende babamiz depend emici kilot biberon emzik gogus ucu kremi getircek bunlar harici ne koymam gerekiyo eksigim var mi takimlarinin icine hem citcitli badi hemde capraz iclik koydum uzun oldu hakkinizi helal edin kizlar makyaj malzemeleri vs aklimda onlari cantama koycam
Bana gore depend kadar gereksiz bir ürün yok ben Lohusa pedi koymuştum ama sadece bır tane kullandım sonra normal ped koydum cunku bacak aranda cok abes duruyor önerim sleppy ın gece pedlerı var onlardan al derım birde dogum yapacağın hastanenın dogum servısınden lıstr alabılırsın hastaneler bıberona karsı hatta bende karsıydım ama malesef lazım oluyor annrlık kafadakı tum kuralları yıkıyor sarj aletı baba için bakım ürünleri diş fırcası macunu VS oda suslemen varsa ikramlık koyacaksan onları koy puset
Canım gayet yeterli bence. 12 bezde yeter normal yapıcaksan. Kafana takılacaksa 15 e çıkarabilirsin.Eksiğin yok fazlan var maşallah (espri)
1,493,040 soru
24,395,291 cevap
349,699 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın