Kızlar bugün kaçıncı anlatisim bilmiyorum dertler inaninki bitmiyor hele bu kaynana beni öldürecek şimdide bisyler uydurmuş kafasından kızlar bizim aile dostumuz var benim yaşım daha 19 aile dostumuzunda oğlu var oda benimle yaşıt çok zaman aramiz iyiydi simdi herkes bi tafa dağıldı gorusmuyoruz babaminda facebokunda ekli kardesjmde ekli annem de ekli kaynanam ne yapmış bakin bu çocuğun babası tir kazası geçirmişti haberlere falan çıkmıştı bende kaynanama ustu kapalı bir şekilde ay akraba bizim demiştim kaynanam git sahte facebook hesabi ac bu çocuğa mesaj at işte aşkım naber ben ruveyda bu akşam buluşalım ozledim seni daha neler neler çocukta ne diyosun ruveyda evlisin sen kafayimi yedin falan yazmış yok eşime anlatsam adam bana birşey demez ki biliyor çünkü kaynana bilmiyo beni çağırdı eve neyse gittim gorumceyle ikisinin sürati beş karış neyse yatak odasına çağırdı gittim noldu hayırdır dedim al oku dedi okudum mesajları e nevar bunda dedim tabi senin için çok kolay iki erkeği oynatmak dedi anlamadım dedim hadi kizim hadi uzatma dökül diyor bana ne diyosun anlamıyorum dedim benim eşimi aldattigimi kurmuş kafasında akli sıra beni bir gülme aldı hamdiye gostersene sen bu mesajları dedim bende gosterirsem anında bosatirim seni diyo ben eşimi aldaticam öyle mi adamı 5 sene beklemisim bide severek evlendik ikimizinde çevresi olan biriydik evlenince söz verdik herşeyi geride birakicaz diye sozumuzdede durduk bende çıktım odadan gorumceyi cagirdim bak dedim annen ne sacmaliyo bilmiyorum aile dostu o bizim dedim ***** saçma yakıştırma yapmasin dedim neyse çıktım gittim zaten bugün kizgindim altın konusunda kaynanama yok ben onun yaninda durmuyorum esimi ona karşı koruyorum diye ne iftira atacağını şaşırmış tövbe yarabbim resmen yuvami bozacak ya 4 aylik bebeğim var bide kızlar sürekli eşimi bana kotuluyor bakmaz ev gecimdiremez çok sinirli gormuyomusun herkesi kırmış eşim sinirlenince duvarlara kapılara falan vuriyo yumrukla prize denk gelmiş bi kere piriz kirilmis kapılar öyle bende dedim valla adamına gore muamele yapiyo sen merak etme dedim ama dahada konuşmam kaynanamla çok gücüme Gotti suçladığı şey ayip yahu