0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Omzumda boyle uyudu ben de ev isi yapmam gerektigi icin sirt ustu yatirmadim uykusu dagilmasin diye. Bu arada koltuk sert burnu kapanmaz

image

16 Cevaplar

+1 oy
(3,462 puan) tarafından
Öyle uyumasına sıkıntı yokta koltuğa birşey serseydin keşke ağzı değiyor dur koltuğa sonuçta oturuluyor oraya
tarafından
Agiz mendili var canim.
-Reklam-
0 oy
(29,786 puan) tarafından

Kac aylikki masAllah paşaya 

tarafından
Ayin 14ünde 4. Ayina gircek canim. Sagol
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Masallah Allah sana bagislasn
tarafından
Amin canim. Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin
(3,909 puan) tarafından
Amin insaallah
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Bizimki de daha 34 günlük günde 2 3 saat bu şekilde uyutuyorum daha rahat uyuyo böyle..fazlası zarar olmasa sürekli böyle uyuturum 
tarafından
Gogus kafesi acır diye korkuyorum o yuzden sordum
(9,622 puan) tarafından
Yok canım canı acırsa ağlayıp uyanır o zaten korkma bise olmaz inşallah
0 oy
tarafından
Maşallah hava sıcak değil mi şapka filan terlemesin
tarafından
Yok o kadar sıcak degil. Hatta ssoguk bile sayilir
tarafından
Alla alla neresi Ora biz yanıoz
tarafından
Burdurun ilçesi. Normalde cok asiri sicak oluyor ama bugun bana serin geldi.
0 oy
(8,007 puan) tarafından
Maşallah bebeğine kıştan kalmış gibi :) benim ablam çocuklarını hep böyle uyutmustu bebekler kendilerini güvende hissediyor ve sıçrama olayı olmuyor bende denemedim ama benim kız sevmedi eller havada sırt üstü yatıyor sürekli 
tarafından
Burasi biraz serin ama uzerindekiler yazlik kiz. O kadar kalin degil kiyafetleri. Beresi de normalden fazla terleyip hasta oluuyor o yuzden taktım.  Emerken oyun oynarken buz gbi havada bile boncuk boncuk ter oluyor. Galiba basi da ağrıyor o yuzden.
Bere takmasam uyaninca taktirmiyor. Ne yapacagimi ben de bilemedim
(8,007 puan) tarafından
Bere teri için mi taktın anlamadım . Terleyen çocuğa bere ilk defa duydum.  Benim ablamın kızı da su gibi terlerdi üzerinde ki kıyafet sayısını azalttı çocuk daha normal terledi ki kış zamanı normal giydiği halde bazı bebekler kat kat giymeye gelmiyor benim kızı da ben sarma gibi sarardım (≧▽≦) iki kilo doğmuştu ondan sanırım .
(8,007 puan) tarafından
Şuan 7 aylık şort tsort giyiyor bazen zibinla tutuyorm. İstanbul da oturuyorum. Çocukları ne kadar sıcağa alistirirsak o kadar çabuk hasta oluyorlar
tarafından
Zıbınla bile yatirsam sirilsiklam oluyor. Beresini de teri soguyunca basi agridigi icin takiyorum.
0 oy
tarafından
Hıc bırsey olmaz canım ama uzerındekılerı hafıflet
0 oy
tarafından
Maşallah yanına bişey koy düşmesin bişey olmaz
0 oy
(442 puan) tarafından
Bence bir şey olmaz benimki niyeti şekilde ne bir görseniz oha
0 oy
(1,008 puan) tarafından
ben buyuk oglumu  büyüyen kadar böyle yatiriyordum gaz sorunu olmuyordu rahat etmiştik sen arada kontrolünü yap.yine icin daha rahat olsun.iyi uykular olsun.ins 
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Benim kizda 21inde 4 aylik olcak bu sekil yatmayı seviyor yüz üstü yatınca kendi uyuya kalio hemen
0 oy
tarafından
Benimki hep öyle uyuyo baska türlu yatirinca geri uyaniyo 
0 oy
tarafından
Benim kiz dogdugundan beri böyle uyuyo. Ilk zamanlar gazi kolay ciksn diye yatiriydm snra baktm böyle daha uzun uyuyo. Simdi 1 yasinda ama ben duz yatirsam da kendi dönüyo. Bi zararini görmedik. Kusarsa bogulma riski olmaz en azindan
0 oy
tarafından

Maşallah Sübhanallah <3

Yerim o bacakları tatliliga bakk ❤️ henüz bebeğim yok canım o yüzden uyumasinda sıkıntı olur mu bilemiyorum :angel:

0 oy
(53,418 puan) tarafından
totisini yedigim yanina yastik koy koy bebeklere guven olmaz canim donmesin dusmesin. bebekler boyle rahat edermis sık sık kontrol et canim
0 oy
tarafından
Benim oğlum da sürekli böyle yatmak istiyor 6 aylık o kadar deli yatıyor ki anlatamam bir böyle dönüyor bir düz dönüyor bir çapraz yatıyor gece olduğu zaman onu çevirmekten kendim uyuyamaz oldum son 2 haftadır

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 364 göst.
21 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 427 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 405 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,103 soru

23,813,103 cevap

317,946 kullanıcı