Hanımlar ben şimdi 31+2 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim her şeye heves ediyorum almak için mağlum ilk olunca böyle oluyo sanırım . neyse Instagram da avet biboronlar süsleyen siteler var bende almak istedim ve aldım set olarak 310 TL verdim biboron ,emzik ,emzik kutusuna toplam bu fiyat oldu süsleme dahil neyse akşam oldu eşimin yanında diyo ki yok gereksiz bir şey bende o kadar para verilmez sadece kapağını süslü onuda çıkarıyorsun zaten falan filan yok ben pahalı aldım biboron düştü kırıldı hâlâ onda kaldı aklım bilmem ne sonra eşimde bak boşa aldın falan dedi bende sinir oldum sonra hepsi burada dan baynst almak istedim oda 243 TL di takım olarak onuda duydu alma bence çok gereksiz ben almadım ihtiyaç duymadım falan filan eşimde bak gereksiz miş alma dedi o öyle dedi diye inadına almaknistedim ve aldım her şeyde ektim böyle yapıyo bu sizce kıskanmak mı yoksa gereksiz şeyler almıyım diye mi söylüyo eltim sizce ..
Cok net bir şekilde çekemiyorrr kiskaniyor yani bu tarz seylere burnunu sokan kişileri hic sevmem o ne ele ya :/
1,512,989 soru
24,676,750 cevap
367,594 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın