0 oy
1,167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17,374 puan) tarafından

Biler bilir geçen hafta ailem yanima gelmişti adanadan 1 hafta kalıp dönmek zorunda kaldılar. Bende annemler gelmeden önce bekarken giydiğim kıyafetler vardı 2 yıl üst üste hamile kalınca üstüme olmuyorlardi 2 yıldır giymiyordum bende boş yere dolapta duracağına kız kardeşime vermek için ayıklamıştım. Neyse annemler geldi. Burda kendi evleri var ama ev boşken fareler dadanmıştı amcam temizlemişti ama eşyaların bulaşıkların yıkanması lazımdı bende annemlere bende kalmalarını söyledim 15 gün kalmayı planliyorlardi 15 gün için evi bastan sona temizlemeye değmez dedim. 4 gün bende kaldılar geri kalan 2 günü kendi evlerinde gecirdiler adanadan misafirleri gelecekler diye. Neyse annemler kendi evlerine çıktı ama evde erzakları yoktu misafirlerde akşam varacaktı bende anneme 2 kilo pirinc 1 paket tel şehriye bir litre yağ verdim. Tabi bu verdiklerim bize ramadan kolisi yardımında gelmişti. Bir de annemler adanadan gelirken sebze getirmişti yanlarında birde bir kaç parça eşya daha. Annemler bunları kendi evlerine çıkarırken kayinbabam görmüş. Kayinbabam  da emine annesi gile bunları bunları vermiş demiş. Ki ben sadece pirinc  şehriye verdim. Az önce de kaynanam geldi sozde ramazan kolisinden almaya gelmiş evde kal orda sıcaktan kurtlanırmış ama tabi bu bahanesiydi bende dedim bırak sultan gelince getirirse getirir dedim sen boş yere taşıma ağırdır. Bu arada sultan eşim olur. Sonra bana dedi bu erzaklar niye az. Bende dedim neresi az birini açtık tüketiyoruz diğeri orda ne varsa odur dedim yok bu azdır bu kadar değildir kızım yazıktır günahtır kocan sabahtan akşama kadar çalışıyor dedi. Bende ne yazığı ne günahı çöpe mi attım yazık günah olsun ya da birine mi dağıttım dedim. Annem gile vermişsin diye kim dedi nerden çıkardın dedim kayinbaban gördü annemlere vermişsin ben annemlere bişey vermedim dedim uydurma günahımı alma dedim. Sonra konuyu kız kardeşime verdiğim kıyafetlere getirdi madem kıyafetim yok diyorsun kocam bana kıyafet almıyor diye ağlıyorsun niye kıyafetlerini kız kardeşine veriyorsun dedi. Bende üstüme olmuyorsa vermeyip ne yapacaktım dedim. Bıraksaydın sonra üstüne olurdu dedi. Saçmalığa bak giyecek kıyafetim ve ben daha zayıflayıp eski kıyafetlerin içine sığmaya çalışacam sinirlendim bağırıp çağırıyorum. Git dedim kapat kapıyı git akşam oğlun gelince bunları oğlunun önünde de dedim. Defolup gitti gerizekalı allah ıslah etsin aç ölecek bu kadın aç kimseden nefret etmedigim kadar bu kadından nefret ediyorum bir de bana diyorlar neden kaynanana anne demiyorsun. Niye diyim niye bırak anne demeyi bu saatten sonra yolda görsem selam vermem. Bir de annemler kız kardeşimi yanimda bırakmıştı kaynanamın dediği her şeyi duydu şimdi gidip annemlere anlatırsa annemler bir daha evime gelmez :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ona mı kalmış senin evinin sorunu. Ona versen ona yapsan yazık günah demez ama 
(17,374 puan) tarafından
Sana yemin ediyorum ne zaman adanaya gitsen elim boş girmez kızına kayinbabamin oğullarına biseyler alır giderim ama annem gile 1 parca bişey versem gözüne gelir
tarafından
Oyledir kuzum biz ailemize çöp versek gözlerine dağ olur
(17,374 puan) tarafından
Aynen öyle allah ıslah etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin ona versen pirinçi senden iyisi olmazdı kendi annene verince zoruna gitmiş 
(17,374 puan) tarafından
Aynen öyle aç ölsün gebersin hiç üzülmem ama sonra bana derler kaynanası aç öldü 1 tabak yemek vermedi diye
0 oy
tarafından
Benim kaynanami yazmissin resmen o degilde kocanin adini niye sultan koymuslar :D
tarafından
6 aylk kizim var daha 1 corap alipta gelmis degiller one ki o yuzden skma canni bosver bunlar aklinmaz
(17,374 puan) tarafından
Akıl yok ki akıllansın
(2,099 puan) tarafından
Emine sultan dizisi cikmisti 2 kadin . sultan sehmusda adak adamislar  çocukları olmus.kizin adini sultan oglanin sehmus koymuslar buyuyunce evlendirmisler bilirsin belki dizi vardi ayy aklima o geldi :)
(17,374 puan) tarafından
Yok canım bilmiyorum ilk defa senden duydum merak ettim ama izlerim
(2,099 puan) tarafından
0 oy
(887 puan) tarafından
Süetük diyecen kendine neymiste hem niye sizin evxen gelip erzak aliyo ki .oyle esinin essek gibi calisip kaxandigini dusunuyorsa kendide rizkiniza ortak olmasin once . .bnde annem gelince bsyler veririm esimde ver canim verebilecegin ne varsa biz imkanimizca herkese verelimki Allah ta bize versin der .
(887 puan) tarafından
Ve esim seslenmedikten sonrada kimseye gık dedirtmem .
(17,374 puan) tarafından
Çok şükür eşim bişey demiyor hatta pirinci falan verince de eşime söyledim habersiz de vermedim ama sanki 2 kilo pirinç verdim diye aç kalacaz kaynanamın gözünde
(887 puan) tarafından
O kadin o kafayla ac kalir ki zaten
0 oy
(701 puan) tarafından
Fazla olanları vermişsin ne olacak bugün sen annene verirsin yarın o sana getirir. Ama işte kaynanan aç gözlülükte çığır açmış yok. Giyemediğini saklada kızın varsa veya olursa o büyüyünce giyer töbe töbe 
(17,374 puan) tarafından
Kız hemde ne aç gözlülük damadı ramazanda zekat dağıtmış bize niye getirmedi diye diye beddua etti arkasından
(701 puan) tarafından
Kesin maddi durumu iyiydir :)
(17,374 puan) tarafından
Kaynanam kayinbabam yaşlılık maaşı alır elektrik bedava kaynanam gile su 10 15 liradan fazla gelmez erzakları zaten ramazan kolisinden onlara 1 yıl yeter tüp desen kullanmaz bitmesin diye ateşin üstünde yapar yemeğini yemeğe yağ koymaz. Anlayacağın kaynanam var yemez amca.
0 oy
(1,851 puan) tarafından
EE k.bkmada sen hem veriyosun hem vermedim diyosun kaynana da verdim deseydin kovmak konusunda ayip etmissin anlam veremiyorum gercekten tamam kaynanalarinizi sevmiyo olabilirsiniz ama kocalariniz hicmi hatırı yok ? 
(17,374 puan) tarafından
Canım kaynanam erzak kolisinin hepsini verdin diyor sadece pirinç verdin demiyor. Pirinç dese tamam verdim dicem ama hepsini verdin diyor
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Senin evinden erzagindan ona neymiş yaa hepsini sen vermis olsan ne olacak sanki insanlar misafir gelmis geri dönecekler herzaman sizde değiller ztn baya saçmalamış dengesiz 
(17,374 puan) tarafından
Kaynanamın misafir anlayışı bu 4 gün bende kaldılar diye suratı hep asıktı
0 oy
tarafından
Şu her halta karısan erkeklere sinir oluyorm ya ortaligi kayinababan karistirmis hemde kime ne ya verirsin o ne demek verdin senin oğlunun eviyse onunda kizinin evi lafa bak yaa bosver selam bile verme boyle ac gözlülere esin sana bisey demezmi gelince kuzum huzurunu bozmasaydin sunun icin ama haklisin ne diycek yani
(17,374 puan) tarafından
Eşime anlattım zaten bişey demez bana o da biliyor annesin ne b*k olduğunu
tarafından
Iyi bari canim
0 oy
(134,547 puan) tarafından
Kiz kusura bakma eşinin adi dikkatimi çekti 
(17,374 puan) tarafından
Anlattım zaten hatun demirelin yorumuna
0 oy
tarafından
O erzaklari kendi yese iyi guzel karsi taraf alsa sıkıntı.Cok sinir oldum yani onu ilgilendirmez kime ne verdigin sen yine az demissin 
(17,374 puan) tarafından
Sinirden ne dediğimi bile bilmiyordum elim ayağım boşaldı resmen zor durdum ayaktan resmen erzak kolisini anneme verdim diye iftira atıyor bana şimdi annem hakkında ne düşünüyor kim bilir

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,036 göst.
21 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miray❤Asel (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,932 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 336 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 970 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,778 cevap

40,475 kullanıcı