0 oy
421 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından
Bi dağın tepesine çıkıp bağırmak istiyorum .yasama dair zerre istek kalmadı. 

Bugün yine kadın doğuma kontrolüm var di 

Bilin bakalım bu sefer ne oldu ???

Karaciğer enzimlerim yüksek 

Her iki ayağımda fil gibi şişmiş ve ağrıyo 

Tansiyonum 14 

Daha bilmem ne ne doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi ilaç yazdı kullan 24 saatlik idrarını getir .ama ondan önce bikac belirti var onlar olursa hemen gel dedi .Ben nie böyle sorunluyum  ?şükür ediyorum olmuyor. Ağlıyorum olmuyo gülüyorum olmuyo .artık dayanamıyorum.

Artık bedenim psikolojim kaldirmiyo .%90 95 zaten ölcem doğumda  .her şeyim  boğazımda kaldı hayatım zehir oldu.şu hamileligime ağız tadıyla sevinip .diğer insanlar gibi mutlulukla bebeğime alışveriş yapamadım.3 5 parca aldık ama onu bile boşuna aldım.bebegimde benim gibi kadersiz .canımı en çok perişan olcak ailem yakiyo. Dusundukce kahroluyorum.mutsuzlugun en dibindeyim.

Annem annecim desen bir sürü üzüntüler sıkıntılar çekti hala da çekiyo.bide üstüne benim derdim.koltuk altında sert biseu çıkmış doktor kitle demiş. Bari annem sağlıklı olsaydı bari onun cani acımasaydı.Artik çok bunaldim 

8 Cevaplar

+1 oy
(28,940 puan) tarafından

Nerden biliyorsun öleceğini ??

Derdi veren Allah dermanida verir elbet 

Kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez 

Niye bu kadar umutssuzssun ya 

Yapma lütfen yazik ediyorsun guzel canina

Rabbim sana bir imtihan vermis onu hakkıyla geçmeye calis uzme kendini yavurnu düşün bir mucize olur iylesirsin belki.

Beterin beteri  var be bacim 

Rabbim sana acil şifalar versin icindede annene saglikla bebegini kucagina Al insAllah

Inaniyorum birgün burada sende post acacaksin dogurdum ikimizde iyiyiz diyeceksin ...uzulme :((

-Reklam-
+1 oy
(14,081 puan) tarafından
Isyan yok şükür var 

Ellerini kaldır semaya yalvar mevlâya inşallah bisey de olmaz sağlıkla doğurur kucağına alırsın sen böyle yaptıkça içindeki canı üzüyorsun ve bu dünya sınanma dünyası her haline ELHAMDÜLİLLAH de şükret canım 
+1 oy
(4,962 puan) tarafından
İmanda zayıflık var sanırım isyana girmeyin... İnsan oğlu herşey görüyor zaten herşey de bizim için ne mutlu gordukleriniz bile kendince fırtınalar kopartabilir içinde ... Sizin imtihaniniz bu Allah deniyor kulum sabredecekmi ... Bu kadar bile mutluluk yasayamayan ne kadınlar var şükredin 
0 oy
tarafından
Canım öyle söyleme bol.bol dua et birşey olmaz Allah'ın izniyle:-(
0 oy
(5,597 puan) tarafından
Canım hemen hemen tüm postarında isyan var gibi şükür et allah büyüktür dua et sabret
0 oy
(124,723 puan) tarafından
Sen hamilelik bunalimindasin sabret gececek ins hatta mahalle imamina git bi dua okusun sana
0 oy
(253 puan) tarafından
Canim sen gecen sene ki ozo sun degil mi.bak hamile kalmak icin en stresler yasadin cok sukur Rabbim vermis saglicakla dogurmakta nasip olur inşallah.hastasin anliyorum ama kendini böyle strese sokarsin cok zorlanirsin bebegin doğduğundada stresi hissediyorlar nolur olumlu bak zorla buna kendini.dualar oku ufle kendine inşallah gulerek cikarsin doğumdan canim
0 oy
tarafından

Ah be gülüm 30 haftadan gidiyorum bana denmeyen kalmadı millet aydan aya gider ben haftanin 4 gunu hastaneyi. Arti cumartesi pazarda acilde sabahliyorum. Hangi doktora gitsem doğuma izin vermiyor ama rabbime şükürler olsun ki evladım doğacak bir şekilde diyerek bi umut yaşıyorum hastane hastane gezdiriyorlar hic hic bir zaman isyan etme şükrünü dilinden düşürme bana dediler dogum aninda beyin kanaması gecirip felçli kalabilirim canimdan bile olabirim ilk 3 ay yavrumu benden ayirmak istediler asla kabul etmedim daha neler neler olmadıkı ama asla karamsar olmadim

(2,115 puan) tarafından
Ne güçlü bir kadınsın sen :) Ve ne güzel bir annesin :) Rabbim şifa versin. Seni yavruna, yavrunu sana bağışlasın.
tarafından
Amin canım inşallah. Allah razı olsun inşallah ❤️ rabbim kimseyi evladiyla sınamasın inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 418 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 373 göst.
4 Mart 2024 Aile kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
11 Ocak 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 838 göst.