Sizle paylaşmak istedim. Geçen gün eşim Aydın'a gitti Biz köyde yaşıyoruz, sonradan öğrendim eşim anlattı bir arkadaşını sevgilisiyle görüştürmek için gitmiş arkadaşınin arabası yokmuş çünkü. arkadaşı sevgilisine 2 kişi geleceğiz demiş Kız da öyle olunca yalnız gelmemiş sınır oldum. Ama öyle olunca eşim arabadan çıkmamış arabada beklemiş onları, sonra 11 falan olunca arkadaşı gelmiş Eve bırakabilir miyiz kızları demiş eşimde ayıp olmasın diye saat geç olduğu için bırakalım demiş eşimi sevgilisinin kız arkadaşının arkadaşı olan kız( yas 22-23 falan) eşimin arkasına oturmuş kulağına doğru yaklaşmış gitmeyelim eve ya biraz daha takılalım demiş eşimde öne doğru eğilirken bacım Hanım Arar birazdan merak eder demiş kız Mors olmuş koltuğa yaslanmış inene kadar hiç konuşmamış ya yanlış anlamayın ama bizim dünyamız nereye gidiyor genç kızlarımız neden bu kadar rahat... eşime kızdım Çünkü bana söylememişti ben bunu sonradan öğrendim benden hiç birşey saklayamaz anlatır ama rahatsız oldum benim tanımadığım kadının arabamızda ne işi var dimi haksız mıyım ? Bir daha olmasın böyle birşey dedim, ilk ve son olsun dedim oda şaşırmış zaten Tm dedi.
Sana güvenim sonsuz ama etrafa güvenmiyorum derken bunu kastetmistim dedim kıskanıyorum ya o günden beri sinirden kudurdum evde adamın sucu yok aslında ona sardım.