Eşim esnaf. Gıda genelinde çoğu ürünün bayisiyiz ve heryere toptan satıyoruz market olsun okul olsun kahveler olsun falan. İçecek ürünlerini satarken de daimi müşterilere dolap alınıyor dolabın içini bizim ürünlerle dolduruyorlar hep bilen bilir. Eşim kardeşlerini aldı yanına 4 erkek yürütüyorlar bu işi herşey güzel hoş derken ben şehir dışına çıktığımda dükkana bayan eleman aldık dedi kız 16 yaşındaymış. Sebebini sordum ürün dağıtımına gittiğinde dükkanı kapatmak zorunda kaldığını zarar ettiğini söyledi. Evet doğru hepsi birlikte çalışıyor bazen dükkanı kapatmak zorunda oluyorlar ama asıl sorun o kiz ürün dağıtımında servislere de çıkıp ayrıyken dolap dizimı yapicakmis. Tm bu işi yapan kızlarda var ama tuhafıma giden bunu bana danismamasi, yaptıktan snr söylemesi ve benim 4 erkeğin içinde bir genç kızın çalışmasına karşı çıkacağımı bile bile kendi başına buyruk hareket etmesi. Aldığı eleman üst komşusu kadının 5 çocuğu var kocası başka kadına kaçmış kızları çalışıp ailesini gecindiriyor eşimde durumları kötü diye ise alıyor oysaki dükkan kapalı olduğunda ben açıyorum boş kalmıyor yani biraz bahane olmuş bu. Bende dedim madem durumları yok her ay para ver ama çalışmasına gönlüm razı değil. Böyle dedikten snr kızı çıkaracağını söyledi ama bana çok acindirdi işte çok sevindi küçücük kızı nasıl çıkarım Gökçen falan yaptı. Eşimin Abiside karı kısmı erkeğin işine karışmaz biz bişey yaparken sanami sorcam dedi deli oldum Allahtan benim kocam onun gibi değil içerse ağladım yalandan kocam üzüldü kırmadan beni çıkarsam tm falan dedi oda üzüldü. Sizce bana danışmadan o kdr erkegin içine genç kız alması normalmi? Bide basbasa servise çıkıp ürün dagitacaklar yok artık yani. Siz olsanız napardiniz