Aşırı takıntılı bir insanım herşeyin tertemiz olması lazm mesela böyle yağlı dolaplara kirli buzdolplari camlara duvarlara bayilyrm yağ cozucuyu sikip temzlemek aşırı hoşuma gidiyor başkasının evine bile gitsem kirli bir yer gordmmu onu yapasaya kadar rüyama giriyor resmen kopurtup kopurtup temzlemek aşırı hoşuma gidiyor yemin ediyorm eşim hediye diye temzlik malzemesi alıp gelse çok sevinirim hepsi evlatlarm gbi evde derinlemesine temzlencek yer arıyorum kalmadı artık pazartesi dogm yapicm biran önce doğurup kaynanmn evine felan detaylı temzlik yapasm var belki dicksn abartiyorsn ama inanın durdurmyrm kendimi aşırı hoşuma gidiyor
Gel bacı seninle biz arkadaş olalım sen bana misafirliğe gel
sende ben gibi twmizlik hastası olca zyakındaaaaa
Attm canım yağ sökücü olark bunu kullaniyorm mis gbi yapıyor
Kız banada gelsene
Ben çok takıntılıyım canım bu yüzden sırtım belim heryerim ağrıyor her gün dip köşe yapar kapı pencere silerim ama bıkmam yine ertesi gün aynı kısaca kendimizi yıpratmaktan başka bisey yapmıyoruz domestos evde olmayınca duvarlar üstüme üstüme geliyor cifle her yer ovulmali mutlaka kız yazarken yoruldum valla ama seviyorum ya temizlik yapmayı evin havası değişiyor
1,488,516 soru
24,331,578 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın