0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (51 puan) tarafından
Kizlar 75 kiloyum 9 aylik cocugm var emziriyorm.. sezeryan oldugm icin gobek kaldi kendimi hic iyi hissetmiyorm emzirdgm icin mi ne acikiyorm diyet falan yapamiyorm  ve spor veya odem atici limon maydanoz suyu vs. Ictim ama sanki onalri yapinca sutum az  geliyor.. ne yapcagm suanki kilomdan memenun degilm resmen kendimden nefret eder haldeym 

6 Cevaplar

0 oy
(1,119 puan) tarafından

Bende zayıfım kilo alamıyorum ne yapa bilirim:D 2 aylık bebişim bende sezeryan oldum size kilomu desem size yeterlimi??tek umdum hamile kalssam birgün alırım malsef oda olmadı tek çarem emzirken belki mecbur çok yerim alırım halen tık yok bence dert etemyin bazı şeyelr olmuyorsa enisi umrsamamak belki bir gün olur ümidiyle beklmek:):):) 

(51 puan) tarafından
Herkesin amaci farkli ben zayiflamaya ugrasiyorm.sen kilo aylmaya.. hayat iste..
(5,607 puan) tarafından
Ne kadar sanslisiniz bilseniz. En cok kiskandigim insan tipidir yiyip yiyip kilo almayanlar.
Ama belki yemiyosunuzdur yediginizi saniyosunuzdur :)
(1,119 puan) tarafından
Ayen öyle bana genelde yiyip almayan diyorlar oda kaynnam diyor çevrem hep yemiyorsun diyor o yüzden böylesin aslında yesem yüzümden fark ediliyorda işte 44 kilo doğum sonrası 43 olmuştum:);)büyük başarı 1 kilo almişim 2 ayda  43 hamile kaldım 3 ayda 38 düştüm diguma 49 kiloyla gitim 50 olmadık bence son anda tartilmadim hiç doğuma giderken hadi biraz çok kiskanin belki banda nazar değer azda olsa :):)sizin hedef kaç canm doktorum bana diyordu sasriyom nasıl hamile kalacan hamileydim ya diyordu sana şuan özenen o kadar kadar insan varki hamile ve kilo sıfır hemşire diyordu son anda göbeğini gördüm artk saşirmam:):(
(5,607 puan) tarafından
Yemiyosun bence de canim :) benim yanimda 1 ay kalsan 2-3 kilo rahat alirsin ama benim gibi yiyeceksin :D
63 kiloyum suan 56-57 olmak istiyorum. 60 a kadar dustum ama sonra geri aldim. Suan da anne evindeyim zaten daha da almasam bari diyorum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diyetisyene başvur bı canm emzirdigin için şunu yap unu yap kilo verirsin diyecem ama bebeğe zararı olursa yada sütun azabilir
(51 puan) tarafından
Evet ben yemeyince sut gelmiyor.. bazen aksam 5 6 gibi yiyorm o gece sut cok olmuyor ne kadar su icsemde
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ben de sezaryen yaptım canım. 72 kiloyla emzirme dönemindeydim ve sağlıklı beslenmeye başladım. Sabah 11 kahvaltı akşam 6 da akşam yemeği yedim. Aralıklı oruçla 1.5 ayda tam 12 kilo verdim. Instagram'da aralıklıoruç sayfası vardı ordan motivasyon grubuna katıldım. Günlük 1 saat evde yürüme hareketi( YouTube Leslie ), dans ( zumba) veya dışarı çıkıp yürüyerek aç kalmadan kilo verdim. Karnım dümdüz oldu
(51 puan) tarafından
O dumdu karni gormeyi allah bana da nasip etsn canm
(140 puan) tarafından
Aralıklı orucu nasil yaptınız
(2,039 puan) tarafından
YouTube dan izleseniz daha doğru olur :) bir de Instagram'da sayfalar var çok güzel anlatiyorlar. Menü örnekleri dolu her yer çok işinize yarar
0 oy
(1,025 puan) tarafından
78 kilodan 69 kiloya düştüm benim de kızım 9

5 aylık 6.ayında başladım elbet kacamaklarim oldu sadece dengeli ve düzenli diyet yaptım 
(51 puan) tarafından
78le dogum yapym bnde 72 oldm dohumdan sonra simdi 75im ne aliyom ne verebiliyorm
0 oy
tarafından
Bol dereotu ye süt yapar süt ic cig badem ye hamur işi paketli gıdalar yeme mesela acıktıgında ballı süt filan ic süt yapar hem yemegini normal ye sütünde azalmaz kiloda verirsin
0 oy
(589 puan) tarafından
Ben bebeğim 10 aylık olduğunda aralıklı oruca baslamistim ve toplam 4 5 ay gibi bir sürede 15 kilo verdim. İlk ay çok kastım 10 kilo gitti sonra az gitti biraz aldık verdim derken 5 ayda işte 15 verebilmistim. Öncesinde de sadece emzirerek doğumda aldığım  kilonun 12 kilosunu vermistim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 354 göst.
2 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 514 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Rahel (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 467 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysen.aycan (1,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 781 göst.
27 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rakiraki (262 puan) tarafından soruldu

411,463 soru

12,386,020 cevap

43,527 kullanıcı

Kategoriler

...