Kizlar aslinda dogum yapali cok oldu ve ikinciye hamileyim ama ilk dogum.hikayemi buraya yazmak cok istiyorum oyle korkutucu olmadigi icin sizinle paylasmak istiyorum birazcik uzuncukkk ama ona gore demedi demeyin sonra :)
Koyde yasiyorum ve yazdı malum o zaman ineklerim falan da vardi çayır zamaniydi kesip kurutup kışın ineklere yedirirriz bilmeyenler icin aciklayayim her neyse kestik cayiri herkesin ki de denk geldi bir araya cok yagmurlu gidince hava acinca herkes kesmisti o yuzden kimse yardim edemiyordu birbirine annem ve kiz kardesimi cagirdim uzak onlarda ama saolsun geldiler ama ben o gun tek basima cayiri sectim hep serdim falan onlar aksam uzeri geldiler neyse o aksam gece saat basi sancim oldu kalktim dolastim ama kimseye soylemedim biliyorum soylesem hemen beni hastaneye paket edecekler neyse sabah oldu yaptik kahvaltimizi annem kiz kardesim vebben gittik cayira cevirmeye yine sancilarim var ama ben yine soylemiyorum oglede geldik yemek yiyoruz esim de geldi bana dediki sen aksama cikmazsin bana oyle geliyo gitme sen tabi ben soylemiyorum yine sacmalama falan diyorum neyse ogleden sonra tekrar gittik cevircez gene benim sancilarim bu sefer baya sıklastı annem yuzumden anladi git eve diyip duruyo sancin mi var diye sorup duruyo ben yok diyorum annem.arkasini donuyo sancim gelince oturuyorum biraz annem bana donuyo ben hemen kalkiyorum anlamasin diye neyse bitmek uzereydi cayir basina gelmistik ama benim sancilarim baya sıklasti 10 dk da bire falan dustu suyum geldi anneme dedim anne benden bisiyler geliyo annem cok telaslandi kiz sen delimisin ben sabahtan beri ne diyorum sana cocuga bisiy olur nasil kiziyo bana yuru eve getiriyim seni falan oglede gittigimde nisanim gelmisti zaten benim dememistim ped falan koymustum her ihtimale karsi ben anneme dedim ki siz gelmeyin ben eve gidiyim bakayim neymis ararim sizi duruma gore belki de su degildir dedim cok gelmemisti ilk basta ben su degilse gelcem dedim geene annem basladi bana kizmaya tabi yuru git otur asa az kaldi zaten sakin geleyim deme falan neyse eve gittim ama tam eve giricem sancim girdi artik yuruyemiyorum neyse girdim banyoya baktim suyum geliyo annem esimi aramis hemen pesimden eve girdi dedim annemi ara benim suyum geldi araba bul tabi onlar benden telasli annemler hemen geldi kosa kosa ben dus aldim annem soyleniyo tabi yine bana :D neyse giyindim aldim.cantami ben gayet sakinim hala cayiri dusunuyom yagacak islancak falan diye annem valla dovecekti beni az kalmisti :D bindik arabaya kaynim geldi o suruyo sancilarim 5 dk da bire dustu ben sancim geldikce annemin elini sıkıyorum kaynim aynadan bana bakiyo surekli anlaynca sancimin geldigini nasil gaza basiyo anlatamam :D sancim geciyo oda yavasliyo :D hala anlatip guleriz benden cok onlar telasliydi neyse gittik hastaneye hemen nst ye bagladilar beni acikligima baktilar 8 cm aciklik vsrmis sen dogumun cogunu bitirmisssin kiz aferin sana iyi yaptin sancini evde cekmekle dedi hazirladilar beni odama gectim ikinma istegi gelince soyle bize iceri alalim seni dediler neyse dolandim hic yatmadim oturdum kalktim sancim.geldikce annem belime masaj yapti en son dedim anne geliyo cagirdilar ebeleri beni iceri aldilar benim dudaklarim kuruyo su istiyorum surekli kiz normlde yasak ama ic biraz diyorlar beni rahatlatiyorlar falan sonra ebe dedi ki kiz sen degil bu disarda bekleyenler sanki dogurcaklar senden telaslilar falan girgir yapip guluyoruz her sancim geldiginde derin nefes aldim ikindim hic bagirmadim cok sukur kolay bir dogum oldu dogurdum onu gorunce butun skntilarm agrilarm her seyim gecti canim kizim giydirmeye aldolar hemen yanima nasil cirliyo ama ben sevdim onu sesimi duydu sustu sonra bende zaten yorgunum sustum basti yine yaygarayi giydiremiyorlar resmen sevdim yine sustu sonra koydular kucagima ebe geldi diyo sizinkiler bu minnagin sesini duymus disarda senlik var annem esim.falan aglamis koydular sonra kizimi kucagima gel sandalyeye otur dediler istemedim kalktim yurudum ciktim kizim kucagimda :D
Insallah bu dogumumda boyle kolay olur diyecegim.o ki korkmayin kizlar kendinize guvenin biz kadinlar kadar guclu bur varlık yok biz yapariz :D