0 oy
725 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Şimdi benim telefonum samsung j4 yani iyi güzel telefon ama depolama alanı çabuk doluyor bide hoparlör bozulmuş çok fazla sesi çıkmıyor.  Kaynım iphone 7 almış eskisi iphone 6 idi demin konuşuyorduk sana vereyim onu ekranı kırık sadece değiştiririz onuda dedi napsam sizce :D çok kararsız kaldım:)) Bide j4 te yer doluyor çok çabuk çoğu resim video silmek zorunda kalıyorum oda sıkmaya başladı artık ama iphone çoğu seyide kısıtlı bilmiyorum ya siz olsanız kabul eder miydiniz? 

14 Cevaplar

0 oy
(54,571 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
al sen begenmezsen esine kitler.kendine yeni aldirirsin☺️☺️☺️
tarafından
Eşiminki de yeni sayılır:D benimkide yeni daha 1 sene olmadı ki:))
-Reklam-
+1 oy
(30,440 puan) tarafından

Tabikinde kabul ederdim seve seve:D

tarafından
Yaa diyorsun :DD
(30,440 puan) tarafından
Ivvet
0 oy
(164,434 puan) tarafından
Samsung kullaniyorum iphane kullanamiyom yaa o bi degisık geliyo bana
0 oy
(12,570 puan) tarafından
Baska sorunu yok ise kabul ederim problem olmaz benim için 
0 oy
tarafından

Ne güzel veriyor kiz al tabi manyak misin :)

0 oy
tarafından

Ekranı yapsa seve seve kabul ederim :):D

0 oy
(11,490 puan) tarafından
Eşim.iphone kullanıyor foto video falan tel değiştirse silinmiyor bende kullandım kullanılır yani 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ederdim tabi eşim bana telefon aldı benimkide j5 ti annem tuşlu kullanıyor diye ona verdim kaybın bekar mi yada evli mi karısı bisey der mi diye ki cekiniyosun
tarafından
Bekar canım çekinmek değilde işte hangisi daha iyi olur diye ondan düşündüm
(3,033 puan) tarafından
Tabiki iphone hafızası kamerası kullanınca ankaesim ben samsung kullanıyorum eşim 8plus ver diyorum gavur vermiyor :D
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Benim eşim senelerin iPhone kullanıcısı depolama alanı yetersizliğinden HUAWEI p40 aldı. Aynı sorunu iPhone de daha fazla yaşarsın
tarafından
Yaa öyle mi bilmiyordum bak eşimde kaynımda foto video çok sıkıntı yaşamıyorlar hiçte
(1,292 puan) tarafından
Belki çok çekmiyolardır. Eşim iş için de çeker resim video falan silmemesi de gerekir ve Bi güncelleme geldiğinde biraz siler biraz bana gönderirdi sende dursun diye. Alan yok  diye güncellemezdi. Yani kullanıma bağlı herhalde
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Samsung en iyisi
0 oy
(2,371 puan) tarafından

Imkanin varsa yeni telefon al kuzum bence.  Benim eşim iphone 7 + kullaniyordu iphone 11 aldi benim istediğimi bile bile iphone 7 yi kardeşine verdi kardeşide iphone 6 kullaniyordu annesine verdi esimin de agzindan su cunle cikti benim telefonum da bozuk simdi "annem onu kullanmazsa iphone 6 yi sen al anneme bir üst modelini alalim" dedi çok kırıldım yani istemem kendi telefonumu kullanırım ben dedim çok üzüldüm bana onun bunun eskisini laik görüyor diye simdi hanim sana iphone x mi alalim benimkinden mi diye gönlünü almaya çalışıyor ama naz yapiyorum :) hiç birini istemiyorum diyorum :D 50 yasindaki annesi üst model telefonlarla ne yapacaksa

tarafından
Ay insanin siniri  bozulur ya :))).
Telefonu alalı daha 1 sene bile olmadı canım telefonumdan memnunum hiç aklıma bile gelmemişti aslında kaynimla mrsajlasiyorduk şakasına dedim iyi o zaman bana ver diye benim aklımdaydı zaten biseyi yok sadece ekranı değiştirelim vereyim dedi ondan kararsız kaldım onun telefonuda güzeldi yani
0 oy
(1,450 puan) tarafından
yıllardır samsungcuyum daha yeni note10 aldim iPhone kullanamam
tarafından
Ya benim esimin var ama işte samsung alışınca iphone tuhaf geliyor
(1,450 puan) tarafından
Yani neye alıştıysan o iyi oluyor sonra öğrenmek etmek zaman ohoooooo uzun is
0 oy
tarafından

İPhone kullanırsan bu uygulamayı kullanamıyorsun karar senin :D

tarafından
Ya evet oda geldi aklıma:DD
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Kabul etmezdim ben 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 837 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,240 göst.
5 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde DamlaNur'un Annesi❤️ (807 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,122 göst.

Kategoriler

1,502,313 soru

24,529,626 cevap

359,918 kullanıcı

...