0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Kizlar hani diyolar ya bebeğin karnında çok oynuyorsa doğduğu zamanda hareketli olur yaramaz olur bu gerçek mi bahtil inanc mi ?

19 Cevaplar

+1 oy
(158 puan) tarafından
Bence gerçek canım
(450 puan) tarafından
Hadi   ya :( Yandık desene
(158 puan) tarafından
Evet canım benim oğlum çok hareketliydi doğdu şuan 4 aylık şimdiden kök söktürüyor bana
-Reklam-
+1 oy
(350 puan) tarafından
Valla ben batıl inanç diye biliyorum tabi tesadüfen ayni çıkan da var canım mesela benin bebeğim hic hareketli değildi 20. Haftada hissetim hareketlerini sonra ara ara hareket etmeye başladı oda çok yavaş bi kaç kere tekme atardı bide hiçkiriklarini duyardım bi doğdu anam ne hareket kaldırın yurucem diyo resmen hic yatmak istemiyo hep dikilecek kucaktada durmuyo ayaklarının üstünde durcakmis hanfendi bana gore batıl vallahi
0 oy
(446 puan) tarafından
Bence gerçek canım benim kızım çok hareketliydi karnında doktor bile demişti çok hareketli bı bebek die şimdi iki buçuk yaşında hala çok hareketli
(450 puan) tarafından
Yandık desene ya :D
(446 puan) tarafından
Birazcık öyle canım
0 oy
(458 puan) tarafından

Emin ol cok dogru:D benim oglum karnimda o kadar hareketliydi ki su an 2.5 yasinda sadece uyurken oturuyo diyebilirim:D

(450 puan) tarafından
Yandık ozaman :D
(458 puan) tarafından
Simdi yine hamileyim oda erkek napacm bilmiyorum :-)
0 oy
(576 puan) tarafından
Benm kzmda hareketliydi karnmda simdi de cok hareketli hiperaktif ikinci kizimda simdi oyle doktorlar bile dio ikinci harektli kizla nsl yapc blmym
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Eğer doğruysa zaten ben s.. Çtım yani :D :D aman şaka bi yana sağlıklı olsunlar da yaramaz mış huysuz muş hiç sorun etmiyorum bebek sonuçta o kadar ağlayıp ortalığı yıkmaya hakkı var :) 
tarafından
Simdi öyle güzel konuşmak canım o ağlayınca insanin kalbi daraliyor elinde birşey gelmiyor uzuluyorsun oğlum bazen durmadan ağlar elimde birşey gelmez bende başlarim aglamaya
0 oy
(3,698 puan) tarafından

Valla batil mi bilmiyorum da benim kizim karnimda da hareketliydi simdi 3 aylık olcak kıpır kıpır. Biraz buyuyunce ne yapacagim bilmiyorum :)

0 oy
tarafından
Bence batil inanc canim benim oglum 20 haftalikken hissettim az az 30 haftada falan ara ara tatli yersem o zaman hareket ediyodu hele dogum zamani hic etmiyo desem etmiyodu dogdu 2 aylik duan hic durmuyo gayet hareketli
0 oy
(3,562 puan) tarafından
Gerçekler acıdır kızım karnımda çook hareketliydi doğdu yine aynı ve uyku düzeni tıpkı karnımda ki gibi gece 11 den itibaren gece 2 ye kadar uyanık sonra yatıyor sabah 9 da kalkıyor sonra tekrar uyuyor uyanışları uyuması tıpkı karnımda ki gibi
(2,865 puan) tarafından
O zaman danss :D :D benim ki hiç uyumuyor napıcammmmmm :D
(3,562 puan) tarafından
Ben sana bi fatiha okuyayım kuzum :D
0 oy
(7,131 puan) tarafından

Eğer öyleyse çok iyi olur benim için geceleri uyur mışıl mışıl annesinin karnında kuzum gündüzde pek öyle hareket etmez ara sıra ben burdayim der öyle fazla hareketli değil çok uysal bi çocuk sanirim aynı annesi :)

0 oy
(6,398 puan) tarafından
Benim oglan karnimdayken durmak bilmezdi su an neredeyse 4 aylik olacak ayaklari 5 dakika durmaz surekli hareket halinde
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Benimki cok hareketliydi doğunca kolik oldu :D dogru bence 

0 oy
tarafından
Çok doğru:)) benim kızım  aşırı hareketliydi karnımı gittik çıkacak zannederdim şimdide aynı o minik poposu hiç yer görmez:)) ikinciye hamileyim buda aynı sürekli hareket halinde dün doktordaydim fır dönüyordu içerde kız bu ne böyle hiç durmuyor diyo doktor:)) 
0 oy
(452 puan) tarafından
Bence alakası yok, bebeğim karnımdayken çok usluydu ama şimdi dötünde kurt var gibi sürekli hareket halinde :)
0 oy
(386 puan) tarafından

Ay gerçekse süper ya bebişim çok sakin 36 haftalığız :D

0 oy
tarafından
Burası oldu Nihat Hatipoğlu sanal kanalı :) 
(450 puan) tarafından
sen haydar dümen kanalı sanıp cinsel soru sorunca sorun yok ben bunu sormuşum çok mu tatlım ?
tarafından
Bnce soru sorma
(450 puan) tarafından
Bence sende yorum yapma
tarafından
İşine gelmedi söylediğim yani kasıtlı demedim de zaten sen ters bir insansın sanırım lafimin altında kalmak istemedin acaba ne lafı soksam dedin anladım seni yorma kendini bacım. :))
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Valla bizde tuttu. 

Eda büyğdükçe enerji basıyor kızı. Yetişemiyroun resmen günde uyuduğu 10 ar dakika 5 er dakikadan 3 4 saat yoktur 

Yamuldum uykusuzluktan :D 
0 oy
(3,799 puan) tarafından

Bence gercek ben hamileyken hic durmazdi kızım doktor bile derdi kontrollerde cok hareketli diye soguma girdim orda bile hemsireler seyretti resmen dogucagani hissetti deli gibi oynuyo dediler :) ve dogdu minicik şeyle bi saniye eli ayaga durmaz uyku dışında

0 oy
tarafından
Keşke video atilsaydi bildiğin karnında tamamen belli oluyordu .... Çok yaramazdi simdi ayni öyle beni kanser etmiş sürekli ağlıyor kusuyor gazlı ....

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 428 göst.
0 oy
6 cevap 120 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Asminebru (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde zehraertugrul (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 487 göst.
14 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu