Kızlar nazara inanırım. Ki daha öncede değmişti iyi göz mu kötü göz mu bilinmez.
Şimdi şöyle söylim 9 mayısta giyinip suslendim hamilelik fotoları çektim bikac tanede wp da paylaştım normalde uapmadigim şeydir neyse paylaştım bir sürü msj geldi arkadaşlardan bide bi arkadaşımin annesinden .yani bikac tanesi yeni o zaman öğrendi hamile olduğumu falan .neyse o öyle geçti gitti .sonra 11 mayis doğum günümdü kaynanamlarda iftar yaptım çay içtik. Sohbet ettik kaynanamla beraber bulaşıkları yıkadık ettik.evime çıktım sonra .eşim sürpriz yaptı pasta mumlar falan yiyemedim. Biraz güldük eğlendik. Uyumaya gittik ki ne zamandır ayrı yatıyorum rahat uyuyamadigimdan dolayı.neyse gece 11 12 gibi karnım kas kastı oldu sancı tuttu ama ölüm gibi. Yarim saat arayla 3 kere kustum tamam dedim artık ölüyorum .saat 3 4 gibi artık dayanamadım acile gittik bi girdik bidaha çıkamadık tahliller falan filan bir sürü hastlaik sorun çıktı ama o ana kadar hiç bişeyim yoktu bi anda oldu yani sonra bilirsiniz 17 gün yattım hastanede .halada gidip geliyorum haftada bir ama şükür iyiyim .o zamanda eski komsum dedi nazar değmiş olmasın. Bugün de esimin bi akrabası dedi nazar olabilir bi okut kendini falan .benimde aklıma geldi ama ne bileyim olabilir mi .7.aya kadar hiç bişeyim yoktu foto paylaştım sonrasında felaketler geldi başıma.