Nasıl anlatsam bilmiyorum okadar doluyum okadar üzgünüm ki anlatamam annemde yansıtmak istemiyorum oda üzülmesin istiyorum ama olmuyor sorun şu ki bizim son zamanlarda surekl eşimle sorunlarımız oluyor bana karşı çok ilgisiz eskiden böyle değildi bir anda böyle oldu sürekli dış gorunusume laf söylüyor yok kilo almışım yok az yicekmisim sürekli bu kilo konusunu açıyor çok kalbim kırılıyor ya Allah aşkına 7 aylık hamileyim illaki biraz kilo alicam normal degilmi ayrıca çok ilgisiz işte olsa hiç aramaz asla beni hastaneye götürmez dusunsenize hastaneye giderken tek kuruş bile para vermez demez o kadın hamile haliyle belki acıkır birşeyler yer diye hiç umursamaz iśte son olarak pazar günü yine bir tartışma yaşadık oda kapağı çekip çıkıp gitti bende annemlere gidicem diye onu aradım oda bana banane bana ne diyorsun nereye gidiyosan git dedi 4 gündür annemlerdwyim daha 1 kere bile aramadi dayanamadım ben aradım Müşküle attı Allah aşkına insan hiçmi merak etmez ya 7 aylik hamileyim okadar üzülüyorum okadar ağlıyorum ki bebeğime birşey olcak diye odum kopuyor neyse çok uzun yazdım umarım sıkmamisimdir çünkü anlaticak kimsem yok