0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba kızlar dogumuma az kaldı çok şükür hastane için çanta hazırlıyorum bebeğimin kıyafetleri vs hazır kendime ne alsam kararsızım pijama olarak bazısı diyor altlı üstlü takım kimiside diyor boydan gecelik ler daha rahat napayım sizce yardım eder misiniz ilk bebeğim hiçbi fikrim yok 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
lohusa takimi aldim hic giymedim . lc waikikide cok guzel gecelik takimlari var ondan aldim hastanede onu giydim . ama benim plansiz di dogum . cok rahatlar waikiki gecelikleri oneririm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben altlı üstlü takım aldım şimdi normalde de kullaniyorum elbise sıkıntı ya 
0 oy
tarafından
Valla kuzum em rahatı 2 li altlı üstlü takım kendi fikrim doğum sonrasında da kullanışlı boydan gecelik gibi olanı ne kadar giyebilirsin ki hele bebe olunca zaten insan hiç giyemez 
0 oy
tarafından
Ben alt üst pijama almıştım
0 oy
(847 puan) tarafından
Ben 2 tane pijama bir tane gecelik bor tane sabahlık aldım:)
0 oy
tarafından
Boydan almıştım bir de yaka bölümü düğmeliydi kolay emzirmek için

Sezeryan oldum çok rahat oldu benim için dikişlerim acımadı 
0 oy
tarafından
Hem gecelik hem pijama al canım iki tane köy önden düğmeli olsun
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Valla ben nede rahatimsa onu yanma alcam hic ugrasamam su yakasi dugmeli fln bi şort bide tshrt 
0 oy
(29,283 puan) tarafından

Bir don tak en rahati vallaha.

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Alt ust takim al bence canim hem daha da kullanisli 
0 oy
(515 puan) tarafından
Merhaba tatlik bir buçuk yaşında oğlum var yeni hamile olduğumu öğrendim tecrübeli bı anne olarak normal takım almanı öneririm ben kendim uzun kollu kısa kollu uygun fiyatlı pijama takımı da satıyorum onlardan giycem ilk çocuğumda da lohusa takımı almıştım kullanmadim
0 oy
(855 puan) tarafından

Valla ben altlı üstlü iki takım aldım lcw den. Bi de şık gecelik almıştım ama hiç giymedim :( rahat ettim pijamalarla. Bi de doğumdan sonra kanama falan olduğu için daha iyi oldu. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 351 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 663 göst.
0 oy
4 cevap 100 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde zeyyuns (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

410,748 soru

12,359,434 cevap

41,356 kullanıcı

Kategoriler

...