15 ay evli kaldin. Baba evinde döndüm. Eski esimden nafaka fln hic bise istemedim sirf butun bagim hemen kopsun diye. Anam babam el ustubde tuttulae dahada dustuler ustume... Ama ben kendimi siginti gibi hiss ettim... Ne eve bise aldiriolardi ne yardimimi kabul ediolardi... Sanki kral kiziydim artik sevgiden bunalmistim ve ikinci evliligimi yapmaya karar vermistim. Sebebi ask mesk degil ciddi anlamda suan dusunuyomda evden kurtulus yolum buydu. Ailwm asiri bagliydi bana. Beni daha kimseye vermicekgibi davranmalar vs. Vs. Artik sevgide gina gelmisti. 4de osten cikardim 4 5gece annem babam arardi, kizim ne yemek yersin ne yapakim artik agliodum neden ustume bu kadar dusuyolar diye... Simdiki esim istemeye geldi resmen kovdular vermemek icin... Bense naptim, sirf baba evinden cikayim diye suanki esime kactim... Pismanmiyim bilmiom ama hic bisey ana babayj uzmeye degnezmis o kesin... Ama benim ailem beni asiri sevgiden ve kimseye vermicekler gibi davranmalarindan bu yola itti... Rabbim kimseyi ailesiyle kotu etmesin... Suan komsu sayiliriz, hamileyim ama yol degisiyor babam beni gormemek icin.. Ablalarim yolda goruyor slm vermio, bitek annem konusuyor artik pda hamileyim diye..