0 oy
926 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar rehberinizdeki en komik isim kimin neden öyle koydunuz benim rehberimde (suyle) var kuzenim sebebide şu söyle kelimesini suyle diye konusur yazar adını öyle kaydettim oda beni simentam diye kaydetmiş :D

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ablam busra hüslakk diye kayıtl

Janikommmmmm 

Midlikoo

Bir de akrabam var ısı dyduncr arar yapısır bulasık süngeri diye kayıtlı

Bitter cıkılıtam var var da var :)) 
-Reklam-
0 oy
(1,135 puan) tarafından

Bi kuzenim var Turuncu Kafa diye kaydettim oda turuncu seç rengi olduğundan bir de bebeklşktrn beri beraber olduğum Bi arkadaşım var onu da İtoski Götoski diye kaydettim yakınlıktab dolayı onu da öyle kaydettim :)

0 oy
(14,065 puan) tarafından

Herkesin adı olduğu gibi kayıtlı sadece A harfini @ olarak yazıyorum çok hoşuma gidiyor :D

0 oy
tarafından
Acayip insan diye kayıtlı arkadaşım var kendisi biraz tuhaftır:))
0 oy
(414 puan) tarafından
Esimi yazdim gicikkkk diye  kardesimde beni tamam diye yazmis cocukken tamam kelimesini cok kulanirdim ondan yazmis 
0 oy
(701 puan) tarafından

Bir ara eşimi merkez bankası diye kaydetmiştim:) 

0 oy
(1,826 puan) tarafından
Kuzenim var anormal olarak kaydettigm 'kibirli' diye kayıtlı sebebş ise kendisinin aslan burcu olması :) 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Halamın kızı jenifer derim kısaltma olarak jenim derim oda bana ritmin der anısına katil bebek çaki filmindeki kadınla adamın adı o zamanlar baya gülmüştük o filmde dalga geçmiştik jenifer diye kayıtlı her zaman da görsek ritmin jenim deriz bi tek o var 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 618 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 703 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 398 göst.

413,446 soru

12,447,280 cevap

46,188 kullanıcı

Kategoriler

...