Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlenmeden önce basi acik bi kizdim ve sevgilim benden utanmıyordu sonunda evlendik ailesi uzerine isteyerek ve bende isteyerek kapandim o dogulu doguda yasiyor ama ben istanbulluyum kızlar babamın dairesi var ıstanbula yerleştik o ise basladi restorantta arkada paket işine bende bigun dedimki ona bende geliyim bi bakiyim ne yapiyosun hem bana bişy ismarlarsin dedim hayır dedi gelirsen isten cikarim dedi neden diye sordugumda çok erkek var dedi sustum sonra o işyerine bi kızda baslamis bak dedim kızda baslamis geliyim hiç gormedim iş yerini dedim hayır dedi gene sonra ordan ayrıldı başka ise girdi iş yerinde 3 tane kızla garsonluk yapti gene soyledim madem öyle geliyim bende bi kahve ısmarla dedim yine bana hayır gelirsen cikarim giderim isten dedi bigun bende iş yerine gittim kızlar titredi nasil geldin buraya dedi bende burda çalışmani istemiyorum dedim o kızlarda orda gülüyorlar kızlar oda hayır çıkmam dedi bende ben senin için başımı kapattim kapali kıyafetler pahali olduğu için güzel bile giyinemiyorum bak ondan mi benden utaniyosun dedim hayır dedi sustu o kızlar nasıl guluyo sonra burda çalışmani istemiyorum diyince bana tokat atti kızlar o kizlar orda dediler ki hakketti bende baya bağırdım sonunda isten ayrıldı benden ozurdiledi sizce utandimi benden buarada hamileyim