0 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar iyi akşamlar herkese :)

Kac gündür yoktum bir resim atayım dedim bir anda .. biraz dağınık bir haldeyim kusura bakmayın.

2 gündür görenler çok kilo almışsın 9 ay sonra dusunemiyoruz seni diyorlar. Moralimde biraz bozuluyor bu duruma açıkçası. 4+3 haftalık. Tamda anlamıyorum yani 31 günlük şükürler olsun. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kucaklarını boş bırakmasın. Sizde kilom nasıl ? Çok fazlada yemiyorum tabiki canimm bisey bisey isterse yerim. Bebeğimden önemli değil. Ama 2 gündür kafama takıldı bu yorumlar..

Bu arada eklemeyi unutmuşum sigara içtiğimi yazmıştım diğer postumda yazmstm. Günde sadece 2-3 tane içiyorum sabah 8.30dan aksama kadar.. onunda kilosu olabilir belki eklemek istedim bunuda..

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence kndi kilon o senin 4 haftada kilo olmaz fotoda hos durmuyor cnm erkekde var burda.
tarafından
Kaldrcam zaten resmi
tarafından
Fake hesaplardan erkek var alip bu resmi kullsna bilir.
(503 puan) tarafından
He gercektenmi yapan varmi o dediginizi? Vay arkadas.buka bula bu sayfayimi bulmuşlar. Hic koymadim.kkoymiyimda foto.bizim canasir muhabbetine hasta olmuşlardır:)) çinli komsu ahahaha
tarafından
Var canim var malesf kadin oldugu kadr erkekde geliyor fotolar gogleye dusuyor gorup geliyorlar buraya kadin kiliginda
(503 puan) tarafından
Aaaa karnimi koydum onuda koymam du sileyim.vay arkadad
-Reklam-
+1 oy
(657 puan) tarafından
İyi akşamlar canım boşver ye hergün yatmadan önce süt iç bol bol meyve ye bide kaşar peynir bebepe kilo yapıyor diyorlar ben 20 kilo aldım veremezsin dediler 5ayda eskş kiloma döndüm milleti umursama boğasım geliyor böylelerini sanki kendi kilo almadı gereksizler
tarafından
Aynen canım teşekkür ederim yorumun için  ilk hamileliğim bir bilgim yoj doktrda bulamadm henüz vitamnli şeyler yemege çalışıyorum kendmce yoğurt elma bol su icmeye çalışıyorum. Her gören cok5 kilo almışsın dediler moralim bozuldu açıkçası bide sigarayı birakmaya çalışıyorum icmeyince yemek yiyesim geliyor onunda kilosu olabilir .
(657 puan) tarafından
Rica ederim canım :) her gece sütü ihmal etme günde 2buçuk ltre su içiyordum boyuna yiyordum ileri zamanlarda bebek büyüdükçe iştah daha artıyor banada dediler kilo almışsın ilk zamanlar şimdi aaa sen nasıl verdin diyorlar eğer bünyen vermeye müsaitse verirsin veremezsende bebeğinden önemli değil ileride diyet sporla gider kilolar
tarafından
Ayy insallah gider şimdiden bu yorumları aliyorsam 9 ay içinde ne olurum bilmiyorum :(( ama bebeğim daha önemli
0 oy
(17,165 puan) tarafından

bian elinde süpürge var sandım:D

(17,165 puan) tarafından
masanın ayağını
tarafından
Aynen öyle duruyor:))
0 oy
tarafından
O gaz canım bebek devil benim 3 aylikken böyleydi 
tarafından
Peki ne yapmam canım ?
tarafından
Soyleyim mi ahahsshd:)))))
tarafından
Sal gitsin mi :D ( hep saliyorum ozellikle sabahları )
0 oy
(9,982 puan) tarafından

Kız hele dur daha bebek mercimek kafar bile değil :D

tarafından
Ne yapsam bilmiyorumm ? Bir onern var ki canım
(9,982 puan) tarafından
Yapacak hç bişey yok kzum. Yiyip içeceksin abartmadan. Şuan zaten gazdan dolayı şişkinlik var
tarafından
Gazım var gbi hissetmiyrm canısı . Bir tek sabahları oluyor . Gaz için bişey onerebilrmisin bana canım ne iyi gelir?
0 oy
(123,057 puan) tarafından
Gobek var ama bebekle alakasi yok o gobegin ☺️ dikkat et salma kendini 
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Fındık göbek şimdiden çıkmaya başlamış çok abartmadan ye yinede  :)
tarafından
Tamam canım besin alsın diye su içiyorum yogurt yiorum gün içinde elma yiorum hep .. bunlarda kilo aldirir mı
(2,548 puan) tarafından
Yoğurt kilo yapmaz ama elma günde 1 den fazla yeme şeker varya kilo aldırır
tarafından
Yaa ben 2-3 tane yiorum elmadan. Acikiyorum sürekli 2 -3 saatte bir. Eşim diyor ikiz mi acaba iştahın güzel diye.
0 oy
tarafından
Ilk zamanlar çok gaz oluyor onun şişkinliği de olabilir bence kimseye aldırma ağzı olan konuşuyor 
tarafından
Aynen malesef :( ozamanda insan kndini dusunesi geliyor. Etrafımdaki insanlar bosver takma kafana dese tamam . Ama alinganim
0 oy
(503 puan) tarafından
Bizlerde atalimmi :)))
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Ayy hayirli olsuncanim von sevindim ♡♡♡  boşver kiloyu şimdi düşenme.. Anne olcan inşaAllah catlakta olur kiloda alinir normal..:)
tarafından
Canımsın ❤️☺️ çok sık duymaya başladım hamilelik hormanlR sanırım :) alinganim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 196 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
0 oy