Ben hastanede ağladım annem aramıştı korkma falan dedi ben koptum o arabunlar tatlı şeyler ya
Al bi duygusal daha yapma benide aglatıcan sabah sabah kaynanam katı aglamazda annem aglar ben aglarım artık esime hic dayanamam zaten nazım bi ona gecer bakar bakar aglarim oda benim agladima aglar derken aglaya aglaya cocuk dogar oda aglar
canim hic üzülme düşünme kucagina aldigin an herseyi unutur 2ciyi düşünürsün
Bende bi ara acile gitmiştim kanamam vardı düşük olur diye korkmuştum sonra muayene etmek için sedyede yatıyordum arada perde vardı kadının birini getirdiler çatala oturmuştu kadın ilk hamileligiydi hemşireye diyorkı ayy çok heyecanlıyım gülüyordu bile doğuma aldılar onu bende dedimki millet acı çekiyor kadın gülüyor hele bi doğuma girsin ağlamaya başlar diye düşündüm bende ne hissederim bilmiyorum ya
Aynı durum bende de var benim birde oğlum var daha 2 yaşında bazen düşünüyorum Allah korusun bana doğumda birşey olursa arkada 2 yaşında oğlum var o bensiz ne yapar eşim çocuklarla yeterince ilgilenirmi ben ölsem kim bakar çocuklarima iyi bakarlarmi bagirirlar mi beni nasıl anlatırlar çocuklarima falan düşünmeden yapamıyorum ayyy gözlerim doldu yineee
Annem doğur çık öyle gelirim diyor hep dayanamaz çünkü birde panik atak var anacimda. Ben zaten sulu gözüm napcam bilmiyorum eşime diyorum yanımda olmazsan hakkımı helal etmem deidm oda ben dayanamam senden önce ben baygınlık geçirir im senlemi ugrascaklar benle mi dio Kıyamam
1,500,261 soru
24,502,442 cevap
358,360 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın