Üç sene önceydi )) biz Nevşehir e gitmeyi düşünüyorduk eşimin kuzeni Kıbrısta çalışıyor sağolsun bir haftalık tatil ayarladı çok güzeldi bize kalsa hayatta gidemezdik çok güzeldi ama inşallah tekrar gitmek nasip olur minnağmzla❤️❣️sizler nereye gittiniz kızlar foto varsa atın bakalım silecem postu zaten Google ye düşmeden
İyi ki de Nevşehir e gitmemissiniz tamam çok güzel yerler ama ben oraya gittim eşim hep Antalya taraf istedi ben de tutturdum Nevşehir diye kırmadı beni gittik 5 gün bir de bitmek bilmedi samsuna döndüğümüzde o kadar mutlu olduk ki
Kuşadasında 5 yıldızlı bir otelde yapmıştık. Allahım ne güzel günlerdi. şimdi o tatili alamayız.
Antalya side sunrise queen kristan otel
Adini yanlış yazmadysam ayy herseyi gectim anaaaam ne yemistim ya tabakları dolduryodum dolduryodum esim azick aliyodu kendine sen benm tabagi götür görgüsüz ay i demesinler bana diyodum balayı deyince aklima yemek geliyo sadece
Klasik olcak ama ANTALYA
Köye kaynanamın evine
Yatak odamıza
K.pederim evlenmeden omce soz vermişti balayina gonderecekti. Evlendik. Gondermedi :(icimde kaldı
Antalyada yaşıyoruz zatn tatil yeri ama Bn Karadenize gitmek istyodum yada ürgüpe ) herife borçları bitirip rahat rahat gezeriz dedim 3 yıl oldu
Bodrum turgutreis hayatımın en güzel 1 haftasıydı en huzurlu en mutlu en kaygısız :)
Yalovaaaaaaa
Bal-ayı için değildi ama düğünden hemen sonra ankaraya eşimin akrabasının oraya gitmiştik biz balayı gibi değerlendirdik
1,509,821 soru
24,636,257 cevap
365,487 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın