0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (470 puan) tarafından
Evi boya yapmayı düşünüyoruz bide boya yapıldıktan snra dip bucak temizlik yapsak evi eşimle beraber erken mi olur .32.haftaya geçtik Ağustos ortası gbi felan grunuyo ultrasonda şimdiye kadr da bı aksilik çıkmadı çok şükür ne onerirsiniz

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şimdi başlayın o zmn 
-Reklam-
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Ben 38.hafta yaptım :ermm: Tabi beni örnek alma:ermm:

(470 puan) tarafından
Bana erken gelecek gbi hssediyrm bilmiyrm tabiki öyle bı his veya öyle gelmesini istediğim için :D
0 oy
tarafından
Bence başlamalısın son haftalarda iyice agirlasip ağrıların olur yapamazsın 
(470 puan) tarafından
Tamm basliyim canm o zamn . daha çok var diye düşünüyordum haklısın ağrı artınca hiç yapamam
tarafından
Bende 34 te başladım yaptığıma yapacağıma pişman olmuştum çok zorlanmistim allah kolaylık versin canim
(470 puan) tarafından
Sen neden erken doğum yaptın canm biseyinz yoktu inşallah
tarafından
Doğumu 39 haftada yaptım canim temizlige 34 başlamıştım çok zorlanmistim
0 oy
(10,640 puan) tarafından
Yap gitsin, naslsa hastaneden eve gelince ev bi anda batıyor her yer her yerde oluyor nasl oluyorsa:D
(10,640 puan) tarafından
Ahahah aynen cnm sağlıkla kucağna al inşallah
tarafından
Aynen benimde ya annem yapmaya çalışıyordu ama kendin yaptığın gibide olmuyordu sağlık ocağına gittim ordaki hemşireyle annem şikayet etmişti evi düşünüyor temizliği diye :)hemsirede bana kizmisti yat dinlen çocuğunla ilgilen diye
(470 puan) tarafından
Bnde temizliği dusunuyrm valla eve grince tertemiz koksun diyorm.o yüzden sn anlarda mi yaosam diye dusunmustm ama dediğiniz doğru snra daha zorlanirim ufak ufak yapıyım önce evi bı boyasinda eşim evin havası degissin
(10,640 puan) tarafından
Hahahah aynen benim de aklımdan o an sadece temizlk geçiiyordu:D
(10,640 puan) tarafından
Cnm derin tenizlği şmdi yap. Son hftan da da bi supurup silersin tekrar. Kök temiz olunca zorlanmazsn ztn
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Agirlasmadan başlamalısın bence
(470 puan) tarafından
Tam ufak ufak basliym canm teşekkür ederim
0 oy
(45,017 puan) tarafından

38 haftamda annem 2 gun boyunca dip kose yapti :Dben elimi hic biseye surmedim sade yemek yaptim onlara 39 dada doguma gittim

(470 puan) tarafından
Ay ne gzel ama ailemden uzaktayım eşimle yapabilirim anca :D tartışarak yaparız artık napalm:D
(45,017 puan) tarafından
Hahaha esimle yaoacagima evi ile birakirim daha stres altinda calisamam:))
0 oy
tarafından
Bende 22+1 günlük hamileyim bende evimi boya yapicam temizlik Ağustos ortası gibi yapicam eşimin iznini o zaman çünkü doğumum 23 ekim Ekim ama agirkasirim o zaman yapamam ben sende başlamalısınız insan agirlasinca gözü bişey görmüyor 
(470 puan) tarafından
Son zamanlarda yapım ki daha iyi olur diye düşündüm ama haklısınız gözüm almaz snra ağrıdan boya yapılsn da önümüzdeki hafta basliym yavaş yavas
0 oy
tarafından
Hemen başlayın bence. 35. Haftadan sonra ben çok zorlanmıştım. Bebek de iyce aşağı iniyor. Önünü zaten göremiyorsun ;) ve badana sonrası güzel havalansa tabi bebek sağlığı açısından çok daha iyi olur 
(470 puan) tarafından
Salonu boya yapmicaz canm orası temiz çok kullanmiyrm zaten orda yatarız bı kaç gun kokudanda etkilemmeyiz inşallah
tarafından
Dediğim gibi fazla beklemeyin benimde 3 hafta önce geldi birden tansiyon çıkınca. Mecburen sezaryen oldu bebeğin hayatı tehlikedeydi diye. Zorlanırsınız sonra çok
(470 puan) tarafından
Tam çok teşekkür ederim canım baslaym önümüzdeki hafta ufak ufak
0 oy
(57 puan) tarafından
Önce badanayi yapin başlayin yani sonra yavastan esyalari temizlersin cam kapi silersin 37ye kadar yap bitir
(470 puan) tarafından
Önümüzdeki hafta yapılan boya .zaten bı karmaşa olur yavaş yavaş temizlerim kapı pencere perde derken biter hemen
(57 puan) tarafından
Kiz bitmiyo:D hele bide son aylar daha zor ama iyi yanida var eline kova al suyu doldur yerleri elinle sil çömel acilman olur
(470 puan) tarafından
Yerleri en son sileym o zamn kız korkuyorum zaten deme öyle şeyler:D
0 oy
(703 puan) tarafından
36 olucam hala yapmadim yapacak halimde yok ev sahibi guya dogalgaz yaptiracakti onu bekliyorum yaptirmayacak bu gidisle benim evim pis pis kaldi normal zaman olsa 35-36 tam zamani.
(470 puan) tarafından
Bnde boyayı bekliyrm ama dayanmiym artık mis kokular gelsin evden yavaştan yapmaya karar verdim burdaki yorumlardan snra agirlasmadan aradan çıkar snrada çantamı hazrlarm
0 oy
(57 puan) tarafından
Boya işi zor canım ben boyayi 28 hafta iken yaptım boya badanayı temizlikte yapıldı şimdi 36 haftalık  olunca falan dip köşe temizlik yapılır olur biter diye düşünüyorum zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz iş yapmak daha zor oluyor oyuzden ne kadar erken okadar iyi
(470 puan) tarafından
Boya için eşyaları felan biraz ayaklandiracaz ya bigun boya yapariz diğer gün cam ve perde yapariz üçüncü günde oda da ince ise grerm canm artık tahammül edemiyrm mis deterjan koksun istiyrm evim
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Artık yavaştan başla canım 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,279 göst.
23 Eylül 2018 Diğer kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Humakus (312 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 200 göst.