Kizlar biz çiftçilikle ugrasiyoruz. Gecen hafta 2 gün üst üste aksama kadar sadır çuvalları cektim sırtımda bir de yer yokuştu cok zor oldu haliyle. 2 günden sonra aşırı midem bulanip karnim agrimaya basladi. Sıtma tutuyordu süreli soğuk soğuk ter bosaniyordu ya da. Neyse gecmedi bir haftadır çekiyordum bugün baya kötü oldum annem dedi ki cok ağır kaldırınca gobegin düşmüş olmasin? Hakikaten de 2 sene öncesinde de gobegim düşmüştü benim ve ayni rahatsızlıklar olmuştu. Bizim mahallede bi yenge var o anlıyor gittim karninda nabız oluyor o nabiz eger atmiyorsa göbeğin kaymış oluyor dedi senelerdir bilir zaten baya yasli. Hemen bakti göbegin kayali baya olmus gibi iyiki gelmissin dedi yerine getirdi ve ben inanmazsiniz belki aşırı rahatladım. Ve bunu doktor anlamiyor kizlar doktor bana üsütme deyip gondermisti. Sizin başınıza geldi mi hic uzun oldu k.bakmayin?☺
K ana da göbeği her kaydiğinda iki kişi var burada bilen. Bana sende öğren lazım olur dedi Kadın masajla yerine getirdi gördüm ama yapamam ki korkarım yanlışlık yaparsam..
Peki canlar şunu duydunuz mu Sağolsun benimki. (K ana) dan duydum ve hatta capcanli gördüm :
İnsanın caneşi vardır ya heh işte o O da kayarmış midenin yanına. Valla yataktan kaldırmazmış Allah korusun...
401,059 soru
12,002,725 cevap
36,186 kullanıcı