0 oy
1,472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bence 5 sene

Esime göre 7 senede rayına oturur.

Ilk evlendigimiz seneye göre şuan daha sakiniz gerçekten de sizlerde durum nasil ?

Özellikle uzun sene evli hatunlar sizin cevapları 4444 gözle bekliyoruz 8-)

43 Cevaplar

0 oy
(14,065 puan) tarafından
Bence evlilik ilk günden oturur kişiler karşılıklı olarak anlayışlı saygılı sevgili dürüst ve güvenilir olduktan sonra ilk gün başlar 

Herşey karşılıklıdır...

Ne ekersen onu biçersin  
tarafından
Alışma süreci falan var ama ya hesaba katmak lazım misal biz görücü usulü evlendik alışma tanıma sureci falan evlenme sonrası oldu
-Reklam-
0 oy
(680 puan) tarafından
Allah aşkına oturursun nereye oturacaksa başımın üstünde yeri var yeter ki rayına girsin 5 yıl olucak
tarafından
Bekledigim cevap :D
(680 puan) tarafından
Bunaldım koca tribi cekmekten
tarafından
Söyle otursun adam gibi :)
(680 puan) tarafından
Nerdeeeeeeee
0 oy
(732 puan) tarafından

Bizim çok geç oturdu malesef ki eşim öğrnciydi evlendiğimiz zamanlar yani 14 yıllık evlilikte 3 yıldır oturmuş tam rayına :D

tarafından
Evlilik öncesi cok farkli ama ya insan aynı eve girince ne olduğu ortaya çıkıyor:D
(732 puan) tarafından
Aynen cnm valla :)
0 oy
tarafından
Uzmanlar;

Ilk 3 ,5,7 sene  diye  kritik evrelere ayırmış 
tarafından
Bu daha fena
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Net 1 bucuk sene en azindan bizde oyle oldu 
tarafından
Sizin erken olmuş o zamna canim
0 oy
(414 puan) tarafından
Oturmayan evlilik hep ayakta cnm oturmayinca oturmuyor 
tarafından
Tabi canim istisnalar elbette olacak
0 oy
tarafından
Net söylüyorum huyunu suyunu halini tavrını 3 senede çözüp 5 senede herşey rayına oturuyot
tarafından
Sana katılıyorummmmm
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Benim 4 yilda anca oturdu ondan once hergun kavga gurultu cekio gitme derecesine gelmistim gergun aglamaktan yorulmustum simdi iyiyiz sukurler olsun  sesi pek cikmi yo 2 cocugumuzda olunca iyce akillandi
tarafından
Cocuk erkeği akillandiryor mu sence hani olgunluk yonunden
(45,017 puan) tarafından
Cocukmu benimkini evet akillandirdi onlarin psikolojisini dusunuyo korkamsinlar etkilenmesinler diye kavgayi birakti  evin icinde
tarafından
Elhamdülillah Rabbim.agiz tadı versin
0 oy
tarafından
Biz 3 yıllık evliyiz ilk sene biraz sıkıntı çektik sonra duzeldik sukur bence kişilerle alakalı bir durum annem 29 senelik evli en güzel yıllarım son yıllarım diyor ilk 10 15 sene babam hiç evli gibi değilmiş sonra olgunlasmis
tarafından
Evet benimde ilk sene sıkıntılı geçti şimdi 2.5 sene olacak cok cok fark var elhamdülillah

Erkekler geç olgunlaşıyor ondan bence
tarafından
Evet annemde her zaman söyler sabretmek gerek erkekler geç olgunlaşır diye bizde eşimle aynı yaşta olduğumuz için illaki sorunlar yasadik
tarafından
Aynen bende eşimle aynı yaştayım bizimde sorunlar oldu ama zamanla oturdu elhamdülillah
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Yapısal olarak değerlenir bence bu ilk evlendigimiz zamanlar tartışmalar oluyordu sonra sonra alıştık birbirimize halbuki önceki hayatımızda vardı tanıyorduk aynı ev farklı oldu 2 yıllık evliyiz 1 yıldır tartışmıyoruz ☺ çok şükür maşallah.
tarafından
Aynı eve girmeyince zor ya orda anlıyosun ne olduğunu.

Bizimde aynı öyle oldu ilk sene sıkıntılıydı şimdi baya rayına oturdu coo sukur6
(2,923 puan) tarafından
Çok şükür canım herkes mutlu olsun yuvasında
0 oy
(9,650 puan) tarafından
6 yil oldu ne evlilik ne ben bi türlü oturamadık..  hayat bize oturmaya mi geldin kalk oyna diyor :) (i like soğuk espiri :D)
tarafından
Donduuummmm  :D
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Valla bizde raylar hep yerindeydi  3 senelik evliyim eşim aklına geldikçe hep der sanki seni yıllardır tanıyorum gibi diye 
tarafından
Geçende eşim diyor 2 sene olmuş falan diye bende bana 20 sen gibi geldi diyorum:D
0 oy
(134 puan) tarafından
Ilk 2 sene zordu tanimiyorduk birbirimizi.3.sene tat vermeye basladi.4.seneye girince de tamamen oturdu.
tarafından
Bizim.daha 2.5 sene coo yolumuz var
0 oy
(610 puan) tarafından
Ne kadar tamam dersen görmezden gelirsen susarsan kurcalamazsan uzun ömürlük bir evlilik :D
tarafından
No no no cok zor :D
0 oy
(7,434 puan) tarafından
6sene konuştuk eşimle evlendik hiç bir sıkıntımız sorunumuz olmadığı halde 1sene gözüme battı bı kabullenemedim bana uysa kesin kavga çıkardı ama Allah için bı sorun olmadı 3.senede çocuk oldu aile olduk ve herşey tamamen oturdu yerine 
tarafından
Çocukta etki ediyor tabij
0 oy
(4,103 puan) tarafından

5 yila giricem pekte degisen bisey yok sadece ben degistim susuyorum gormezden geliyorum vee dayanmaya calişiyorum:ermm:

tarafından
Bu kötü işte
0 oy
tarafından
7 senelik evlyim ve hala oturdugunu dusunmuyoyrm kisiden kisiye degsir esim evliligi tam anlayamadi hala:))
tarafından
Ahhh su kocalar :)
tarafından
Koca kafali kocalar ashhshsjs
0 oy
(518 puan) tarafından
11.yila giriyoruz bu temmuzda.ilk yıl 3 kez boşanmaya çıktım.tam yılı ya da formülü nedir dersen erkekten seni anlamasını bekleme,incelikler çiçekler bekleme, küsme çünkü farkına bile varmiyorlar,çok takma,çok dinleme he de geç,ciddiye de çok alma
0 oy
tarafından
Kesinlikle 7 sene bence hatta 10 da olabilir hem biraz vu kaynana muhannetleride biraz aza iniyor col karismiyorlar
0 oy
(3,210 puan) tarafından

Ne zaman birbirinizi değiştirmekten vazgeçerseniz o zaman rayına girer. Kabullenince yani. Biz 5 senede becerebildik :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 457 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Dilaraaaa (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 160 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Alyam (54 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
5 cevap 81 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (946 puan) tarafından soruldu