0 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Eşimle severek evlendik 2 yıla yakındır evliyiz 80 qünlük bi oğlumz var.. Eşim benimle ilqilenmiyr soğuk duruyr ve afedersinz sadece ilişki için yanıma yanaşır diğer şekil yanıma qelmez öpmez sarılmaz. Bu yüzden sevmediğini düşünüyrm ve ne yapmalıyım sizce? Siz olsanız ne yapardınz?

Yorumlarınz için şimdiden tşkrlr

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben olsam hiç bisey yapmazdim öyle insanlara ne yaparsan yap bos bom bos 
(139 puan) tarafından
Ona sorduğumda seviyrm ama belli etmiyrm diyr.
tarafından
Hep aynı laf
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Vermem.          M
(4,103 puan) tarafından
Hajaajajaj kiz allah seni
tarafından
Vallah vermem kadınların silahı :D
(7,930 puan) tarafından
Kesinlikle doğru ++++++
:)
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Bazi insanlar sevmeden opmeden icinden sever. Eskiden oyle mi yapardi bilemem onu ama
(139 puan) tarafından
Eskiden öperdi yanıma qelirdi ama çoook çoook değil. Şimdi hiç yapmıyr
(3,918 puan) tarafından
Ya belki onunda bir skntisi vardr cnm. Zamana birak bi
(139 puan) tarafından
Sıkıntısı olsa söylüyr
(3,918 puan) tarafından
Ozaman konus bi
0 oy
tarafından
Eşinle konus canim bu konuyu
(139 puan) tarafından
Konuşuyrm onu sevdiğimide söylüyrm üzüldüğümü belli ettiriyrm ama yine kendi bildiğini yapıyr
tarafından
Demmeki ilgissiz bi insan canim
(139 puan) tarafından
Öyle ama bende mutsuz oluyrm ayrılmak aklıma qeliyr
0 oy
tarafından
Canım bende aynı senin gibi 70 günlük oğlum var eşimle 2 yıldır evliyiz eşim bir ara senin dediğin gibi oldu ama ben hep yanına gittim sohbet ettim sıkıntılarımı dile getirdim ve o da yanlış yaptığının farkına vardı. Su an iyiyiz sende eşinle konusmayo denemelisin
(139 puan) tarafından
Ya konuşuyrm bana hakta verdiği zamnlar oluyr ama aradan 1 qün qeçiyr yine aynı
tarafından
Eşini en iyi sen tanırsın bence bu çok sinir bozucu
(139 puan) tarafından
Hiç sorma hemde nasıl sinirlerim bozuluyr
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Bu konuda ona rahatsizligini bence dile getirmelisin bazı erkekler sevgisini göstermez seni tatmin edecek bir açıklama yapar yada kendini düzeltir onla konuşmalısın bence 
(139 puan) tarafından
Konuşuyrm o qün iyi oluyr ama diğer qün yine aynı daha 23 yaşındaym oda 25 ama 70 yaşındaki evliler qibiyz işe qiderken qelirkn asla öpmz sarılnaz öylece çıkar qider
(7,095 puan) tarafından
Yine konus canim erkeklere biseyi tam anlamıyla anlatmak için biraz uğraşmak gerekiyor hemen alistiklari şeylerden vazgecemiyorlar
(139 puan) tarafından
Heralde öyle
0 oy
(2,444 puan) tarafından

4.seneye gitcez evlilikte, bebe de 1.5 yaşında bizde öyleyiz öpme sarılma işleri bebe den önce vardı sonra tir geçiyor adamların üstünden sanki :D bosver takma, konuş neden böylesin diye belki bebekli hayata adapte olamamıştır 

(139 puan) tarafından
Yok ya bebekten öncede öyleydi söylüyrm ama boş
0 oy
(4,246 puan) tarafından
O sana nasil davraniyorsa sende oyle davran gormezden gelde anlasin yaptigini
(139 puan) tarafından
Öyle yapıyrm ama hiççç umrunda değil hatta iyiki bana karışmıyr der qibi bi hali var
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Canim belki huyu oyledir 
(139 puan) tarafından
Ama ben üzülüyrm böylede
(5,517 puan) tarafından
Benim esimde duygularini belli etmeyen biriydi bende onun yaptigini yaptim suan duzeldi sende bi kac defa konus baktin devam ediyor kendini geri cek inan kendi gelicek
(139 puan) tarafından
Geri çekiyrm ama aynı yinede tekrar bi konuşacm ve onun qibi davranacam bakalom ne olack
(5,517 puan) tarafından
Onun gibi davran kendi gelip yanasir sana
0 oy
(924 puan) tarafından
Öyle düşünüyosan o sana karşı nasılsa sen de öyle davranıcan. İlişkide de yüz vermiycen. Hayvanlar da yapar zaten onu afedersin. Sinir oldum yaa empati yaptım biranlık
(139 puan) tarafından
Onun qibi davranıyrm hiç umrunda olmuyr ilişki konusundada istemiyrm diyince kavqa çıkıyr hemde çok büyük kavqa istemiyrm kavqanın çıkmasını sütüm kesiliyr sonra
(924 puan) tarafından
O nasıl bi ilişki oluyo be kuzum sevgi hissetmeden hatta sen içten istemeyerek((
(139 puan) tarafından
İşte ilişki olmuyr ben üzülüyrm ama ya umursamıyr ya kafasına takmıyr
0 oy
(704 puan) tarafından
Cnm doğum sonrası bu süreçtw bunlar oluyor bn buna inanıyorm sende lohusalk oluyor fazla takılp alınıyprsun eşlerde çocuga adapte fln derken bi kopukluk oluyo bizde yaşadık bnde sne gbi oldum ama geçici bi süreç m. Etme şimdi eskiai gbiyz
(139 puan) tarafından
Doğum öncede böyleydi ama
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Zamanla degisiyolarr yaaa
0 oy
(228 puan) tarafından
Belki canı sıkkındır sonuçta yeni çocuğu oldu onun geleceği hakkında düşünüyor olabilir ve eğer çalışıyorsa iş yerinden sıkıntıları olabilir hemen öyle düşünme bence sen yanaş
(139 puan) tarafından
Bebekten öncede böyleydi
(228 puan) tarafından
Bi konuşsan canım
(139 puan) tarafından
Çoook konuştum ama aynı
(228 puan) tarafından
Sevmiyor herhalde öyle şeyleri anladım ki benimkide arada öyle yapar ama iş sıkıntısından filan arada düzelir yine olur bunları anlamak zor
(139 puan) tarafından
Hemde çok zor
0 oy
tarafından
Sen ilgi göster. O gostermiyor diye sende uzak durma. Belki isleri yolunda degildir yada baska bisey. Biraz ilgi goster oda eskiye doner belki
(139 puan) tarafından
Doğumdan önce de böyleydi şimdide yanaşamıyrm çok virüsten dolayı çok yaklaşma diyr sinir krizleri qeçiriyrm valla
0 oy
tarafından

Belki de yanlış düşünüyorsun...

0 oy
(29,489 puan) tarafından

Bir tekme vururdum on metre uzaga giderdi o ise sebep eşlik edecekse hic etmesin ondan iyi :getlost:

(139 puan) tarafından
Valla bazen o uyurken, şimdi bir tane vurayım yere düşsün diye içimden qeçiriyorm... Gece gece qüldürdün beni saol :)
0 oy
(450 puan) tarafından
Canım  bazen erkleklerde oluyor oyle skmgi varsa karsina al konus canjm bn uzuluyorm sen nedrn uzaksin felam de bn bir sorun olunca tatli dillel konusurm hersy guzelikle oluyor tartsan surat assan hakliylem haksz oluyr insan 
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Öyle düşünme canım bende 2 yıllık evliyiö 90 günlük bebeğim var. Bazen bende sen gibi düşünüyorum ama bizde 7 24 bebekle ilgileniyoruz önceliğimiz hep o oluyor adamlar napsında. Onlarda emin ol bebeğe adapte olmaya çalışıyorlar. Çünkü ben eşime bu konuyu açtığımda eşim bana bebekle ilgilenmekten çok yoruluyorsun bide ben senden ilgi istemeye çekiniyorum diyor. Önceden bebek yokken sürekli yanında olurdum sarılıp dururdum ee doğal olarwk şimdi öyle olmuyor. Ama ben öyle sevmiyor diye kensimi kaptırmadım bu düşğnceye canım çünkü bi insanın sevgisi illa canım cicimle bazen belli olmayabiliyor. Mesela Bebek olanından beri işe giderken beni uyandırmıyor çocuktan dolayı uykusuz kaldığımı düşünüp uyumamı dinlenmemi istiyor. Eve geldiğinde yemek sormaz bilirki bebekten yapamıyorum ben bebeğe bakıyım sen yap der anlayış gösterir. İşten geldiğinde yüzüme gülümser halimi hatrımı sorar gelir öper. Mesajlarda sevgisini dile getirir. Yani anlayacağın öyle vıxık vıcık sürekli öpmesini sarılmasınıda bekleme onlar bizler gibi değiller saat başı yapmazlar gün içinde yaparlar sadece . 
(139 puan) tarafından
İşte bende böyle istiyrm. Gelip öpmeyi sarılmayı canım cicim yapmasını istemiyrm sevdiğini dile qetirsin istiyrm yoruluyrsn biliyrm desin uyurken en azından sarılsın arkasını dönüp yatmasın sadece ilişki için eli elime değiyr yoksa evde kocam var mı bilmiyrm :( :( :( :( :( ve bebekten öncede böyleydi :(
(1,161 puan) tarafından
Lohusalık depresyonuna girmiş olabilir misin canım. Yoksa hamilelikten öncede bu şekil olduğunda sevmediğini düşünürmüydün sorun eder miydin
(139 puan) tarafından
Ewt bebeğimiz olmafan öncede böyleydi ondan  şimdi daha çok kafama takıyrm
(1,161 puan) tarafından
Mızıldan ağla öyle olduğu için. Çok üzüldüğünü bilsin. Huyunu değiştirmek için çaba versin canım öyle dene bide. Ben biraz ilgi göstermediğinde ağlarım çünkğ tartışır gibi yaparım. Eşinde çeki düzen versin kendine belli et ki memnuniyetsizliğini
(139 puan) tarafından
Bide öyle deniyeyim inş düzelir. Çook saol

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,840 göst.
+1 oy
30 cevap 2,077 göst.
0 oy
3 cevap 522 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,446 göst.