0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (3,467 puan) tarafından

Benim kayın pederimin elinden bir iş gelmez yani şöyle ki kaynanam kendisi anlatırdı bana gençlikte her işi kendi yapmış erkek işini de kadin işini de evde bir çivi zor cakar yani.

Ve sürekli söylediği laf ben yapamıyorum ben beceremiyorum.

Esim de bana ikide birde hep ben yapamam o işi bilmem ne demeye başladı lakin ben onun becerikli biri olduğunu defalarca gördüm.

Sonuçta haklı babasını rol model almış lakin beni sınır etti bugün ona dedim artik bana bu kelimeyi kullanma gayet de yapabilirsin 

Ben baban hasta diye hem hotel temizliğine gidip eve gelir gelmez hem çamaşır atıp aynı anda yemek yapıp aynı anda hali yıkayıp ve aynı zamanda senin annenin kız kardeşinin yediği tabakları topluyorsam sende yapacaksın diye.

Ya kadının kızı bile kadının işten gelip ona bir salata yapmasını bekliyor ya ac açına saat 3 kadar oturuyor böyle biseu olamaz

6 Cevaplar

+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Sende yapma bosver ben k hatayı yaptım ay benim tırnaklarım bozulur ay koltuğu kenara koyamam belim ağrır diyen kadınlardan olamadim sonuç belimi incelttim fitik da olmuş olabilirim doktora gidemedim . Yani demem o ki sende yapma erkek işini herkes sorumlulugunu bilsin
(3,444 puan) tarafından
Kesinlikle ama kesinlikle çok haklısın..
Erkeğe sorumluluk vermezsen her işini kendin yaparsan bı kac yil sonra erkek mi kadın mı olduğunu unutur sonra bu hayattan şikayet etmeye başlarsın..

Ama sebebi yine kendin olursun kendinin
(4,285 puan) tarafından
Şimdi bi çöp attirmayi kendini iş yapmış olarak görüyor benim eşim de başta yaptım hatayı her işin altı na girdim erkek işi kadın işi demedim şimdi cerimesini cekiyorum o yüzden hayranım ince narin kadınlara. Bildiği halde ben bilmiyorum diyip çekilmek lazım ama ben yapammadim burdaki bayanlar da örnek alsınlar
(3,444 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben bekarken bütün erkek işlerinden anlardım evlendim herşeyde AA bak burası bozulmuş yapsana diyorum :D
(4,285 puan) tarafından
Basında yaptığım için şimdi desem de inanmiyor adam bana:D
-Reklam-
0 oy
(18,166 puan) tarafından
valla haklısın isrerse herşeyi yapar erkek değil mi ne o karı gibi yapamam benn
(3,467 puan) tarafından
Benim babam annem olmasa bile temizlik de yapar yemek de yapar nevar ne güzel işte elinden her iş geliyor
0 oy
tarafından
Kocana işini komşuya aşını tattırka diye bir atasözü var sen yapma sakın zorla da olsa ona yaptır yoksa erkek işi de sqna kalır aklın varsa cilveyle zorla bi şekilde yaptır 
(3,467 puan) tarafından
Aa zaten düşünmesin ki babası gibi hayat yasiyacak ben kaynanamin bana ağladığını bilirim anlatırken öyle hayat olmaz 2 kişi yaşıyoruz bu hayatı sonuçta
tarafından
Aynen öyle canım bu hayat iki kişilik madem öyle yaşayacaktı evlenmeseydi
0 oy
(57 puan) tarafından
Herşeyi kadina yüklemeyi marifet sanıyolar onlar kıçlarini kaldirmasın mazallah biyerleri eksilir 

Kaynananda hata öyle aliştirmis eşini cocuklarini
(3,467 puan) tarafından
Doğru neyseki kocam onlara benzemiyor onlar gibi olmaya çalışıyor ama izin vermem
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ona. Çokta fedakar olmamak lazım malum hayat müşterek
(3,467 puan) tarafından
Doğru
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ahahaha ayni benjm babam . benim annemde herseyi tamir ederdj herseyi yaoardi babam atip kirip yenisininalma taraftariydi. Bnde babam gibi yaoiylrum herseyi esim yapiuo sakin alistirma oyle seylere sonra cekersin. Annem alsitidigi icn ben alsitirmadim esimj
(3,467 puan) tarafından
Asla alıştırmam kaynanamin aglamisligi var bana anlatırken çokta gülünecek bişey değil yani
(1,326 puan) tarafından
Ayni kendi anne babami gordugum icin guldum .yoksa olay zaten oyle ddgil

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 876 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ebru Sahiin (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 745 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 434 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepemine22 (71 puan) tarafından soruldu

413,534 soru

12,449,084 cevap

46,243 kullanıcı

Kategoriler

...