İyi akşamlar hanımlar nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Bir arkadaşım vardı eşim sayesinde tanıştım eşimle kocası arkadaştı. Ama birden biz birbirimize ısındık benim yeni bebeğim olmuştu, o hamileydi, durumları hiç yoktu. Bizim de durumumuz yoktu ama ben kıyamadım oğlumun küçük gelen kıyafetlerinin hepsini verdim. Sadece beğendiklerimi ayırdım. 1 kaç takım.
Verirken benim bir daha çocuğum olsun olmasın sen kullanmadıklarını ayır ben geri alayim dedim. Tamam dedi çok da sevinerek aldı. Neyse 3 sene sonra ben tekrar hamile kaldım kulağına kaçırdım tamam canım vereyim ben zaten giydirdiklerimide yıkadım kaldırdım eskimedi çok da hor geçti Allah razı olsun ayarlayayım bir gün ya biz getirelim ya siz gelin dedi.
Neyse onların altında araç yoktu onlar sıkılmasın diye biz gittik hem oturalım hem eşyaları getirelim diye 5 aylık falan hamileydim o gün eşyaları vermedi biz getiririz sonra zaten ben oğlumun bikac parca küçük gelenlerindende koycam poşete falan dedi. Tamam dedim ben ona göre eksiklerimi ayarlarım bak günler çabuk geçiyor yoksa sorun değil baştan alayım dedim. Yok canım biz geliriz getiririz dedi sonra birkaç kere telefonda rica ettim gelemediyseniz eşim alsın gelir geçerken dedim zorlamadım hani yoksa kıyafet ben baştan alacağım zaten yenisini, çantamı hazırlayacağım var canım ayarlayamadim daha getireceğim hem sana gelmek oturmak istiyorum kalabilirsem kalmak istiyorum dedi. Ben son ayıma kadar ayak salladım, son bir kere daha yazdım(nasılsın çocuk nasıl dedim) gördü cevap vermedi, aradım açmadı, aradım telefonunu kapattı. Ben ondan sonra bir daha hiçbir şekilde aramadım yazmadım birkaç parça bir şey aldım, eve ayırdıklarımla çantayı hazırlamaya çalıştım. Allah'a şükür bir şekilde yetirdim ama zorluk çektim.
Beni kıran kıyafet değil.. beni oyalamasi, zor durumda bırakması eşim ben sana demistim verme diye dedi durdu ben pek sevemedim kızı esindende haz etmiyorum dedi başıma kalktı durdu.
Ve benim günümün dolduğunu bilip beni bir daha arayıp sormaması.. 3 aylık oldu oğlum hiç aramadı yazmadı. Ben de rehberden sildim, eşimde dedi sil diye.. durumlarını görüp canın sıkılıyor dedi. Zaten bize çok uygun değildi kocası da kendisi de ama ben durumları kötü diye kıyamıyordum. Bahçemizden sebze falan götürmüştüm birkaç kere..
yaptığımi anmak için anlatmıyorum yanlış anlamayın sadece canım sıkıldı bugün aklıma geldi beni aramaması ömürlü olsun dememesi çok kırdı.. zaten eşim hep der sen çok safsın çok çabuk bağlanıyorsun yüreğin çok yufka diye hep bu yüzden kalbi kırılan ben oluyorum... Evet biliyorum verilen şey geri alınmaz ama benimde durumum belli yardımcı olmak istemistim sadece...