0 oy
596 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Küçük bir adama aşık oldum ben<3 <3defalarca bu benim mi diye sorguluyorum bakiyorum ama inanamiyorum kendimden geçtim onun için 1 dakika ayrilamiyorum yanindan  görmesem nefesini duymasam sanki ölecekmisim gibi geliyor sağlıklı beslemek için önceden ağzıma  asla sürmem dediğim şeyleri bile yiyorum artık uykusuzluga 1 dakika dayanamazken uykusuzluktan ayakta zor duruyorum ona birsey olacak diye ödüm kopuyor hayatım bir anda ondan ibaret oldu ondan başka hiçbir sey umrumda değil onunla daha da güçlendim daha olgunlastim onu kaybetmekten korkar oldum. Hiç bırakma oğlum ellerimi ben sana anne de olacağım baba da. İyiki benim olmuşsun rabbime binlerce kez şükürler olsun sen doğdun benliğimi buldum seni seviyorum minik faremm:kissing:

7 Cevaplar

+2 oy
(28,856 puan) tarafından

Doya doya öp sarıl kokla ne guzel evlat candır 

tarafından
Doyamiyorum ki opmelere koklamalara :) rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
(28,856 puan) tarafından
Amin insAllah
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Dunyadaki cennet: evlatlarımız. Ben de boyleyim bazen öperken ağlatıyorum. O agladikca ben öpüyorum sonra susup aguuu deyince tekrar opuyorum.

Kaynanam da diyor ki öpme. Ben 9 ay tasimisim aylarca sanci cekmisim, ona bisey olmasin diye cabalamisim kadinin dedigi lafa bak. Neyse evlat baska bisey ya. Tarif edilemez bi sevgi. 

Onceden diyordum sevginin çeşidi mi olurmus sevgi sevgidir diye ama oglumu farkli esimi farkli ailemi farkli sevdigimi fark ettim. <3

tarafından
Aynen öyle dünyadaki cennetimiz evlatlarimiz onsuz bir an dusunemiyorum tipik kaynana sözleri işte :) sen doya doya op bakma kimsenin ne dedigine herkesin sevgisi farkli oluyormus bende bunu fark ettim
tarafından
Opunce agzinin suyunu tutamiyormus da
+1 oy
(4,174 puan) tarafından
Öp gitsinnnnn
tarafından
Öpüyorum zaten bol bol :))
+1 oy
tarafından
Doya doya öp
tarafından
Elimde olsa hiç birakmicam zaten :))
+1 oy
(51,073 puan) tarafından
kisaca biZ buna ANNELİK diyoruz cok cok özel guzel ama bir o kadar da zor Rabbim acilarini yasatmasin
tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti cektirmesin acisini yasatmasin anlatilamayan bir duyguymus annelik
(51,073 puan) tarafından
amin canim
+1 oy
(1,964 puan) tarafından

Oyy masallah Rabbim acilarini gostermesin kimsenin yavrusunun<3

tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(107 puan) tarafından
Nekadar güzel anlatmissin canim ya Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin. 
tarafından
Amin inşallah rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 396 göst.
+13 oy
26 cevap 846 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Irmak 3472 (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 837 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy