0 oy
1,105 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
19+2 günlük gebeyim halen bebegi hissetmiyorum normal mi bu sanki yokmuş gbi endişe ediyorum artık 

16 Cevaplar

0 oy
(1,556 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Endişelenme bende ilk 21 22 haftalarda hissettim nerdeyse
(46 puan) tarafından
Daha war o zaman hiss3tmeme:)
(1,556 puan) tarafından
Aynen var daha gaz sorunun oluyomu belki hareket ediyodurda sen gaz saniyosunndur
(46 puan) tarafından
Bazen oluyo ama hani dediğin gbi hareket etse bile gazdir diyorum
(1,556 puan) tarafından
Benimde çünkü acaba hareket ediyodadA gaz hareketinden dolayı benmi farketmiyorum diyodum ama bebeğin hareketi çok farklıymış acele etme az kaldı hareketleri hissetmene içerden dürtmeye baslicak seni :)
(46 puan) tarafından
İnşallah bekliyim durmasını ne yapayım :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha küçükmüş acele etme 
(46 puan) tarafından
Olur etmem:)))))
0 oy
(2,635 puan) tarafından

canım :) merakını anlıyorum. ama merak etme kıpırdar. 30 haftaya bi gel o zaman diceksin ki bi dur allah aşkına :D ben uykumdan uyanıyordum hareketlerine ve bu yuzden çok oturarark uyudum

(46 puan) tarafından
Ya üçüncü gebeliğim erken hisseder im diye dusunuyodum demekki ilk le ikinci üçüncü yle alakası yokmus
(2,635 puan) tarafından
10 da doğursan 10da farklı olur kuzum :)
(46 puan) tarafından
Aynrn canm
0 oy
(344 puan) tarafından
Anam.dur küçük daha hele bir 20,/30 haftalara gel ağlarsın artık 1 saniye dursunda uyuyam dinlenim dersin emin ol
(344 puan) tarafından
Olur o haftalarda bende senin gibiydim ilk hamileligim bide hastanede solugu alıyordum korkudan şimdi 33 +5 olduk halay çekiyor sanki icimde 1 saniye durmuyor uyutmuyor beni sende ilerleyen zamanlarda olacak emin ol
(46 puan) tarafından
Ay inşallah en kisa zamanda hareket ederdekurtulurm bende bu endişelendi
(344 puan) tarafından
Icini ferah tut canım eder emin ol sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun şimdiden :)
(46 puan) tarafından
Ay tsklr canım sende bi avazda dogurursam inşallah sağlıklı bisekilde kucağına almayi nasip etsin rabbim salih ewlat eylesin
(344 puan) tarafından
Amin cümlemiz evlatlarımız sağ saglim alırız inşallah kucağımiza rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
0 oy
tarafından
Korkma kiz bi kaç güne başlar minnoş 
(46 puan) tarafından
Dedim bi hafta daha bekliyim sonra gideyim dinliyom inşallah hareket ederde gitmeme gerek kalmaz
tarafından
Inşallah kuzum eli kulagindadir merak etme. Özellikle geceleri dikkat et gece hareket ediyorlar
(46 puan) tarafından
Ediyom ama tık yok arada pit pit ediyo sanki o mu bana mı öyle geliyo bilmiyom
tarafından
Olabilir kuzum belki de o dur
(46 puan) tarafından
İnşallah odur ağır popolu:))))
0 oy
(316 puan) tarafından

Ben bu gebeligimde 18 haftalıkken hissettim kizim da neredeyse doğuma gidecektim o kadar geç kendini hissettirdi yaramaz :P

(46 puan) tarafından
Ya bende oglumda kizimda geç hissettim ama bu üçüncü gebelik erken hisseder im diye dusundum
(316 puan) tarafından
Insan unutuyor bile canim inan ki nasil hareket ettiğini ne zaman hissettiğini cunku bebeğinin her anını hatirana kazımak isterken bazılarını istemeden unutuyorsun  her bebek de yaramaz olmuyor demek ki senin ki akıllı olacak sakin olacak
(46 puan) tarafından
Poposu ağır bence hareket etmeye useniyo:))
Ya adında kiloluyum belki ondan hissetmiyorum öyle kandiriyo m kendimi
0 oy
(226 puan) tarafından
Yahu daha karnın buyudumu de hissetcen sakin ol:)
(46 puan) tarafından
He buyudu gorsen 9 aylık dersin:))))
(226 puan) tarafından
Haha göbek olmasın kız o :)))
(226 puan) tarafından
Gö..bek---be--bek:))))))) bunların arasında bı bağlantı var ama çözemedim ikiside dışarı cikiyo:))))
(46 puan) tarafından
Ikiside hem göbek hem bebek büyük kısmı göbek ama:)))
(226 puan) tarafından
Hahahahah ha alemsin :))))
(46 puan) tarafından
Geçen  teyzem gordu d3di çok kaldi mi doguma dedim daha yeni beşinci ayı bitirmedim sasirdi o doguma az kaldı sanmisti:))
(226 puan) tarafından
Gobegim bebeği geçti teyze diyeydin:))
(46 puan) tarafından
Öyle diyince anlamistir zaten gobegin bebegi gectigini:))))
(226 puan) tarafından
:)))) haha
(46 puan) tarafından
:)))))
(226 puan) tarafından
Takip et butonuda yok kusura bakma canim başka sohbetlerde görüşmek üzere denk gelirsek V:)) hehe
(46 puan) tarafından
:)))) inşallah pek soru sormam yorum yapmam okurum genelde görürsem seni el sallarim sana:)))))
(226 puan) tarafından
Se uuuu laterr :))
(46 puan) tarafından
O ne kiz küfür mu ettin bana he
0 oy
tarafından
Kiz bebek olabilir mi cinsiyeti 
(46 puan) tarafından
Hi olabilir ama ben oglumda geç hissettim hiç hareketli değildi bi yerde toplanirdi yaş gbi yapardi kendini kızım daha hareketliydi ayağını goruyodum resmen:)))
tarafından
Ay senin 3. Gebelik  mi bende daha ilk  sana fikir veriom.birde sen.tecrubelisin :)
(46 puan) tarafından
Ewt üçüncü olabilir canım senin ilk olabilir bazen ilk gebelik geçirenler daha tecrübeli olabiliyor bazı konularda:)
(226 puan) tarafından
Erkek bebek geç hareket edio canim haberin ola
(46 puan) tarafından
Kizimda geç hareket etti ama tutana aşk olsun
Oğlum çok agridi kızım hareketli geç hareket etmesine ragmen
0 oy
(538 puan) tarafından
Haftaya eli kulağında eder kıpır kıpır :) 
(46 puan) tarafından
E de hade inşallah canım dediğin gbi olur hareket eder bi zahmet
0 oy
(4,174 puan) tarafından
inşaAllah yakinda hiss edersin  yeri var bebeginin:)
(46 puan) tarafından
İnşallah canim en fazla bir hafta daha beklerim hareket etmese saglikocagina gidip kalp atışını dinlicem
(4,174 puan) tarafından
Ilk gebelikmi?
(46 puan) tarafından
Hayır üçüncü
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Normal canım biraz daha bekle hissedersin. Bebeğin erkek mi
(46 puan) tarafından
Aynen canım çok şükür sağlıklı hayırlı ewlat olsunlarda kiz erkek farketmez

Sen gebe misin war mi senin cocuklarinda:)
(3,136 puan) tarafından
Aynen valla sağlıklı olmaları en önemlisi.
Ellerinden öpsün 5 aylık bir kızım var :)
(46 puan) tarafından
Rabbim size bagislasin acısını gostermesin canm
(3,136 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum. Rabbim hiçbir anne babaya evlat acısı göstermesin
(46 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(81 puan) tarafından
Aynı korkuları yaşadım bende :) o haftada bişey hissetmiyorum şu an 24 haftalık şükür yavaş yavaş belli ediyor kendini üstelik 3.gebeliğim daha erken hissederim diye düşündüm bende ama her bebek farklıymış. 
(46 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım

Bende en kisa zamanda hisseder im inşallah artık kızım mi diyim oğlu mi diyim vilmiyom cinsiyet belli degil:))))
(81 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun :) bu arada Zehra kızınızın ismi sanırım. Bende nasip olursa Zehra koyacağım kızımın adını :)
(46 puan) tarafından
Ewt kızımın ismi zehra gorumcemin ismini katti eşim güzel ismi bide eşimi kırmak istemedim kabul ettim:)
İnşallah bebisin doğar sağlıklı bisekilde zehra ismini alır rabbim salih ewlat eylesin:)
(81 puan) tarafından
Ben çok beğeniyorum valla Zehrayı. Amin amin inşallah canım Rabbim cümlemize nasip etsin
(46 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Normal canım stres yapma bi bakmıssın hissetmişsin genelde gecekeri yatarken hissetmiştim ben. Ilk doktor kontrolünde hissettim düz yatmıstım ultrasınla bastırdıgından pıt etmişti. Cok tuhaf bi histi :) 20 haftalık felandım 21 de olablr
(46 puan) tarafından
Ne güzel umarım en kisa zamanda brnde hissederm
(1,175 puan) tarafından
Düz yatınca daha kolay hissedersin ama cok uzun yatma yan yatmak gerekir hamileler icin:) bide tatlı bişiler yiyp yan yatın bi kaç haftaya hissedersiniz. Cok yorulmayın dinlenin. Genelde siz dinlenince hareker ediyılr:) gerci 3. Gebeleginzmiş aşagıda okudum siz daha iyi  bilirsiniz
(46 puan) tarafından
Ewt üçüncü gebeliğim canım arada pit pit yapıyor gbi hissediyom o mu bilmiyrm
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Daha küçük canım normal

İlk gebelik mi
(46 puan) tarafından
Hayır üçüncü gebeligim
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Normal canim 24te hissedenler bile var doktoruna da sor tabi
(46 puan) tarafından
Dedim biraz daha bekliyim hissetmesem saglikocağına gidip kalp atışını dinlicem

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 808 göst.
22 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde elif merve❤yusuf (2,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 302 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 852 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Melek annesi 71 (1,752 puan) tarafından soruldu

404,074 soru

12,104,914 cevap

36,424 kullanıcı

...