0 oy
635 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,738 puan) tarafından
Kaynım bekar 30 yaşinda belediye de calisiyo bize düğünde bırak çeyrek takmayı para dahi takmadı neyse kaynanam sürekli oğlum abine ayakkabı al yok abine sunu al üstelik bu kişinin evi bile var biz kirada oturuyoruz neymiş kaynım çalıştığı için kendi ihtiyaçlarını kendi alamıyormus ee benim eşimde çalışıyor artık zoruma gidiyor 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Adamın hem.evi var 

Hem işi var 

Birde ihtiyaçlarını siz aliyorsunuz...

Senin bu kayinin bedava hayat yaşıyor , ekmek elde su gölde
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kaynin asalakmi acaba milletin ustunden geciniyo 
+1 oy
(6,187 puan) tarafından

Calistigi icin alamaz ne:D Asıl calistigi icin almasi lazim kaynanan olayi yanlis anlamis adam gelmis 30yasina kendi karsilasin masraflarini kavga cikarsa da ciksin kocan sozlesme mi imzaladi kardesiyle sana istedigini alicam diye.Kaynanan aglayinca da de anne pecete lazim mi diye insanlar cok garip

+1 oy
(29,571 puan) tarafından

Kusura bakma ama seni esin ve senin yüzünden 

Sizden yüz bulmasa agzini acamaz kaynanan almiyoruz alin diyin lafini verin otutturun bakin bakalim nasil alıyorlar 

+1 oy
tarafından
Eşinde kabahat almıyorum koca adam kendi ayağına yakkabiyi da keni alsın diyemiyor mu sizin rızkınızı kusura bakma ama e.ssek kadar adama yediriyor bu kaynın olacak da kendi kazandığına ev bark sahibi olmuş sizinkini yiyor baya da uyanık bir adammış valla
0 oy
tarafından
Suc esinde almasin soylesin almiyorum diye
0 oy
tarafından
Buraya yazmak yerine kaynana söyle evinin içini bilemeyiz neye dayanarak al diyor bilemeyiz ki
0 oy
tarafından
***** mısınız siz sanki almayın herşey karşılıklı bikerede o alsin gülerek söyle sende.annem abim kocama şunu alsin de sende hic utanma o isterken utanmiyo sende söyle 
0 oy
tarafından
Eşin alamam desin
(3,738 puan) tarafından
Alamam deyince ya kavga çıkıyor yada kaynanam agliyo
(2,594 puan) tarafından
Benim kayınpederle kaynanının bi akrabalık bağı olabilir.mi aynısıda :))
(3,738 puan) tarafından
Bilmem olabilir :D
0 oy
tarafından
Kaynanan oldukça o 2. Evi de alır kuzum yakinda allah sabır versin .
0 oy
(344 puan) tarafından
Valla benim bi üst kattimda kaynım oturuyor 1 kez eşim sigara için para verdi akşamında gittim eltim den istedim ben eşim içmiyoruz senin eşinin sigarasın ödemek zorundamıyım dedim aldım paramı valla 
0 oy
(7,095 puan) tarafından

Calistigi icin alamiyormus ne kadar sacmalik asil calisiyorsa alsin saflık yapmayin konus guzel dille esinle yedirmesin kendini kaynanana da de bekar evi var calisiyo benden iyi durumda gayette alir bize yardim etsin valla ben kiradayim yuvam evim duzenim var diye o kadar dusukse bi zahmet kendi bakiversin madem kiymetli ogluna

0 oy
(359 puan) tarafından
Bi ne saçmalık ya bi iki bi şey alırsın ama annesinin zoruyla onu al bunu al esin de koysun ağırlığını ne saçma  benim eşim kendi kız kardeşi bizim nikâhımıza gelmediği için onun nikahına gitmemiş insan bırak masrafını karşılamayı aileyiz tabi ki birbirimize yardım ederiz ama her zaman olmaz bu herkesin evi barkı ayrı yani 
0 oy
tarafından
Eşin alıyor mu? Alıyorsa sıkıntı büyük 
(3,738 puan) tarafından
Kaynanam agliyo sonra eşim de aliyo kaç defa uyardım doğum günü olur alır bir şey demem sırf abin çalışıyor parası yok mu alsın dedigim için boşanma aşamasına geldik
tarafından
Büyük saçmalık ya ne tuhaf insanlar var
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Kaynin hem bekar hem de belediyede çalışıyor. Ama yine de kendi ihtiyaçlarını alamıyor mu? Aldığı parayı nereye harcıyor o zaman. Belediye de az maaş vermiyor yani
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Senin yine iyi bacım yat kalk şükret kendi haline. Benim kaynım 3 çocuk sahibi bi halta yaramaz çalışmaya utanır. Diğer kayınlarıım ve kafasız kocam bütün maaşları elleriine verirler. Maaş kartı da dahil... o isterse aylık 700 sıkıştırır elimize. Hepimizinde ikişer üçer dörder çocukları var sen düşün artık. Ve herşeyin tapusunu onun üstüne almışlar. Hergün kavga ediyoruz ama tık yok. Allah ın belası adam. Ahirette davacısı olucam
0 oy
tarafından
Oldu karisinida alıp gelin evimede hazırca dursun tobe ya 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Benim eşim de belediyede çalışıyor ayıptır söylemesi 2600tl maaşı var.Evimizi geçindirebiliyor, üstelik senin kaynın bekar.Park bahçe bölümünde sabah 8 akşam 5 bucuk arası çalışıyor, kaynın vardiyeliyse bile 8 saatten fazla çalışamaz ihtiyaçlarını alabilir.Bence o evlilik için birrikim yapıyordur ihtiyaçlarını da annesi aracılığla size aldırtıyor, kendinizi sömürtmeyin bencilce davrranıyor.
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Almak zorunda değilsiniz almayın, da. Parası, varsa kendı alsın. Beleş geçinmeye alısmıs 
0 oy
tarafından
Ne güzel bişey valla adamın keyfine diyecek yok ben olsam asla bırakmam

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 472 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 500 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 652 göst.