Bi düşündüm de benim basima hic komik bisey gelmemis galiba ya. Sizin varsa anlatin da gulelim. Gulerken kalori yakarız hem.
Heves ettim kiz bi tane de ben anlatiyim
Ilk evlendigim.siralar kaynanamla duruyorum esim yurt disinda koydeyiz tarladan donuyoruz cok sicak ben dedim arabanin ustune bincem yandim arabada pikap neyse bindik gittik eve tam inicem acele ediyorum kasadan atlayim derken meger etegim kancasina takilmis ben asili kaldim kiz kasada anam ses de edemiyom en son cirpinirken kayinbabam gordu kurtardi beni ama utancimdan yerin dibine girdim hemen eve kactim ay hala aklima geldikce gulerim ya
Başıma gelen en komik olay
Benim dogmam
Yorumları okumaya geldim
Ay çok var hangisini diyeyim
Ben hamileyken agım yırtıldı çokmu azmı egilip bakamadim eşime dedim gel bak ayagımı açtim eşimde tam bakıyordu kaynanam yakaladı bizi hahahha hala aklıma geldikçe gülüyorum kaynanamda gelinime karişma diyor
Daha geçen gün balkon kapisini fark etmedim misafirlikte herkesin içimde kapının camına yapıştım yere çakıldım gülmekten altima yapacaktım hala gülüyorum :D ahahahah
Evlenmemstim daha bayram da babmn köyüne gittik amcası hile geçtik bayramlaşmaya ben son sistem giyinmsm hiç unutmuyorum kırmız i elbisem vardı üstümde bayram için almstim topuklu ayakkabı havalı gibiym. Ama dsrdan gorundgm o yani evden cikarken inek bokuna bı bastım popomun üstne otrdm herjez güldü rezil oldum dedim babama geldik mi köye *** oldum *** öyle olunca babam bni eve götürdü kendi geri döndü yol boyunca güldü bana o anki utncimi rezillgimi unutamıyorum
Samsunda cıftlık diye bir yer var canım baya baya kalabalık arabadan indim kısısel urun aldım hemen geldim ama bizim araba diye ondekı adamın arabaya binip askım tamam dedim adam abla yanlıs dedi esım arabadan ınöıs suratı 10 karıs tanıdığım sanmıs bir de yerin dibine girdim
Evlenmem sanirim
Üniversite de biriyle carpistim ama.ogrenci gibiydi küçük bişey dikkat et be dedim iitim onu sona hiç ses etmedi. Sona kopyayı hazırladım bı güzel cekecem tam sınav saati geldi anaa nengorum çarpıştığim kişi öğretim uyesiymis başımdaki masada oturdu ve asla kopya çektirmedi 20 aldım
Komik mi trajikomik mi bilemedim susma hakkımı kullanıyorum
Birgün hastane bahcesindeyim oğlumla ben baya ilerde bir adam bir çocuk bir aile var oğlum adama doğru baba baba baba neden gidiyorsun seni çağırıyorum dedi
Kadın dönüp kocasına baktı
Ben oğlumu zor tuttum oysa kazaklar aynı olduğu için oğlum adamı babası zannetmisti adam bir Yusuf Yusuf oldu görmeniz lazım
Bikere de kız kardesimle gezmege gittim
Benim kot pantolon var ayakları desenli kırmızı ben o deseni oğlumun kalemiyle farklı renge boyadım hoş olmuştu
Yoldan bir adam kardeşimin yanında beni çevirdi eşide cocuguda yanında pardon bu pantolonu nereden aldın dedi bende şuradan dedim imkansız bunu üreten benim bunu tek renk ürettik dedi oda kırmızı
Bu nasıl buhale geldi dedi bende içimdeki modelisti konusturdum dedim iyi olmuş çok güzel yanımda çalışmaya ne dersin dedi eşi sırtına bir gumburletti adam sok oldu ben yok abi olmaz evliyim çocuğum var dedim adam apalladı gitti sonra çok güldüm nerden nereye
Köpeğe binip dükkana gidecem dedim çocukken köpek beni ayakları altına alıp hacamat etti resmen...
Biraz uzunda anlatim biz ablamla ankara dunyagoz hastanesine gidiyoruz ankarayi da pek bilmiyoruz sora sora bulduk iste donen kapidan girdik heryer aynali falan ablam diyorki nasil luks hastane burasi boyle kapida karsiliyorlar falan rezervasyonunuz varmi dediler iceri girince iste bende var dedim tabi aman bi baktik hastamr diye otole girdirms ablam beni yarildil.gulmekten hastaneyle otel dip dibeydi otelin onunde de bisuru haber kanali vardi gs futbolculariyla roportaj yapiyorlardi
Aşırı var anam hangisini anlattam
Lisedeyken kafeye gitmistik oturdugumuz koltuklar bir basamak ustteydi zeki arkadasimla yer degistim.Bir kalkayim da montumu duzelteyim dedim kafedeki herkes askerdi haftasonu oldugu icin kalkmaz olaydimOturunca koltuk geri gitti tospaga gibi ters dustum bide o yetmezmis gibi kaydim koltuktan kafam masanin bacagina carpti o şişlik tam bir ay gecmedi.Ayaga kalktim herkes sinirlenmemi falan bekliyordu heralde oturdum ve tam bir saat kendime guldum ben gulmeye baslayinca da kafedeki herkes bana guldu
Ilkokul zamanlarında bi kız arkadaşım vardı birgün tv izlerken yarış yapanlar motorbisiklet 'le uçurumlardan atladığını görmüştük bizde onla bisikletlerimizi alıp yüksek bölgeye çıkıp aynısını yapmaya çalışmıştık sonuç hastanede ikimizde kolu bacağı kırık şekilde kafalarda dikiş eve geldiğimizde de güzel bi dayak yemiştik
Gülsem mi ağlasam mı bilemem ama kuzenimle yaşadığımız her şeyde mutlaka bir sıkıntı vardır yani mutlaka bir sıkıntı olur birgün birlikte Bime gittik. bir cüzdan gördüm beğendim ama fiyatını bulamadım kasada sorayım diye yanıma aldım Neyse kolumun altına sıkıştırmışım cüzdan aklımdan tamamen çıkmış Bİmden çıktık eve gidiyoruz dedim ki koltuğumun altında kendi Cüzdanım var zannediyorum kuzenime baktım ve benim Cüzdanım onun elinde şok Oldum korkarak Kolunun altındaki şeye baktım ve BİM'deki cüzdan benim kolumun altındaydı Yani ben cüzdan çaldım kuzenim kendini yerlere attı gülmeye başladı benim surat ifademi siz düşünün artık napacaz şimdi yaaa dedim hemen girip çaktırmadan bırakıp kaçtık
1,500,610 soru
24,506,930 cevap
358,662 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın