0 oy
416 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,033 puan) tarafından

image

kizlar 2 hafta önce almıştım hatta kullanmadan önce burada sormuştum kullanan var mi diye 2 haftadır düzenli kullanıyorum harika bir sabun gerçekten yüzümde minik minik sivilceler çiller ve renk eşitsizliği vardı şuan hamileliğimden hormonlardan dolayı minik sivilce yine var ama eskisi gibi değil az çıkıyor çiller yok denecek kadar az yani belli olmuyor cildinin rengide eşitlendi ben bukadar olacağını tahmin etmemistim keşke mutlaka tavsiye ederim saca da kullanılır diyorlar fakat benim saçımı yün gibi yaptı saçıma sürmem bida :D dogum çatlaklarına falanda iyi geldiği söyleniyor tabi ben onu henüz deneyimlemedim çatlağım yok daha umarım gerek kalmaz :) ben internetten aldım disbiratorler yani yani avon satıcısı gibi olan insanlar satıyor ama çok pahalı ya nerdeyse 2 katı arkadaşım satıyordu 70 dedi bu sabuna ben nn11 den  40 tl ye aldım düşününce bi sabuna okadar para mi verilir diyosunuz ama nemlendirici leke kremi sivilce kremlerine birsürü para verince daha uygun geliyor bide sabun çabuk bitmiyor aynı maske gibi gece sürüyorum elimle ovalarken kuruyor sabah yıkıyorum mutlaka tavsiye ederim kullanmak isteyene alın sonra bana dua edin :Dd adı gano seffaf sabun 

2 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Sivilce izi ne ve kırışıklığa da iyi geliyo mu ki bende de hamilelikten küçük sivilceler cikiyo alnında ama sabun beni çok kurutur o yüzden kirisiyorum gibi geliyo jel kullaniyorum genelde ya da köpükler den bende mi alsam acaba merak ettim sabunu :d
(3,033 puan) tarafından
Canım bu nemlendirici özelliği var benim cildim çok kuru normalde ama bunu sürdüğümden beri yumuşacık aynı aloevera sürersin ya yapış yapış olur sonra kurur gider yüzünde öyle göz altı korkularım.vardi onu bile azalttı bazıları makyajın altına sürüyormuş baz niyetine ama bilemem ben makyaj yapmıyorum:D hep evdeyim
(3,033 puan) tarafından
Insatagramdan bak canım önceleri ve sondalarını paylaşan çok var
(577 puan) tarafından
Tmm şimdi bı bakayım instaya
(627 puan) tarafından
Çoğu kişide olduğundan fazla sivilce çıkarmış  şikayetvarda
(3,033 puan) tarafından
Valla onları bilemem ben öyle hi sorun yaşamdım esimde arada kullanıyor oda yaşamadı
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından

Bu da aynı mı senin kullandığın sabunla canım .biçok sitede var hangisi o bilemedim 

image

(3,033 puan) tarafından
Evet canım bu :)
(13 puan) tarafından
Canım bitanesindede gano soap keçi sütlü sabun diyor odamı aynı .
(3,033 puan) tarafından
Yok o aynı değil oda var bede ama kullanmadım o bildiğimiz sabun gibi bu seffaf

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 467 göst.
8 Mart 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Kadir efenin annesi (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 883 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,030 göst.
30 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysekurt (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,015 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,022 soru

24,379,771 cevap

348,632 kullanıcı

...