0 oy
739 göst.
Aile kategorisinde (654 puan) tarafından
kayinvalidesiyle yasayanlar kisisel temizliginize yeterince vakit ayirabiliyor musunuz? anlayisli davranip sizi rahat birakiyolar mi? 

6 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Benim bir tanıdığım jilet ile alıyorum demişti sonuçta evde kayınvalide var kayınpeder var demişti
(654 puan) tarafından
eltim de oyleydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle  bir durumda olsam kuaföre gıderdım yada lazer epilasyon 
(654 puan) tarafından
gonderseler ben de oyle yapardim
(2,312 puan) tarafından
Göndermezler nedir ,gideceksin kimsede birşey diyemez çocuk değilsin biraz dik duruşlu olun ezdirmeyin kendinizi
tarafından
Daha birşey diyemem şu yorumum üstüne
Evınde alanın yok rahat yok dısarı çıkmana müsade yok sen kölesin onlar sahip
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Ben yaşamıyorum ama yaşanılsa da herkesin bir özel hayatı olmalı niye rahat bırakmasınlar ki varmı öyle insanlar 
tarafından
Var malesef kuzenim kocasiyla yatakta yatarken kaynanasi basiyodu kapi çalmadan oğlum oğlum diye kuzenimde adami bıraktı ananla yat dedi jsjsjs
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Dağdan inen tipler yapar ancak diğer türlü kimsenin rahatsız etmeye hakkı haddi olmamalı.

0 oy
tarafından
9 ay beraber yaşadık akşam herkes uyurken odamda hallederdim odama girdikten sonra kim ne karışabilir ki
(654 puan) tarafından
kocan olmadigi gece yapabilirsin de gece kocan yanindayken nasil yapacaksin ki? ben kocam evdeyken asla yapmiyorum
tarafından
Neden koca varken yapılmaz mı
(654 puan) tarafından
bilmiyorum ama ben yapmiyorum.
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Yorumlar da gördüm gönderseler öyle yapardım demişsin onların kölesi olmuşsun tamamen neden bunu kendine yapıyorsun ki beraber oturabilirsin tamam ama o kadar neden kendine karıştırıyorsun ki eşin çalışmıyor mu senin eşin verecek para sen gidiceksin kişisel temizliğine kaynanan ne karışıyormuş. Valla sen sen ol tavrını koy 3 günlük dünya burnundan gelmesin herkes haddini ve durması gerektiği yeri bilirse evde sorun olmaz 
(3,136 puan) tarafından
Evettt
(2,074 puan) tarafından
Tek oğlu demişler ayrılmak yok demişler ya varmış işte 2 tane oğlu. Bilmiyorum canım bana saçma geliyor ne işin var senin kaynata ile aynı evin içinde rahat bile edemezsin
(3,136 puan) tarafından
Adam dünyadan bı haber kendi işini kendisi zor goruyor işte hasta şizofreni neyse ya öyle işte
(2,074 puan) tarafından
Anladım canım çoluk çocuk var mı senin
(3,136 puan) tarafından
2 tene

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 700 göst.
2 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (41 puan) tarafından soruldu
0 oy