İyi aksamlar kizlar ilk gebeligim daha cinsiyetimiz de belli degil ama kaynanam ismini katmamazi umuyor sakayla karisik soyluyor yuzunde o mutlulugu gorunce bende cok istiyorum katmayi ALLAH razi olsun kaynanam cok iyi beni hic kirmaz her dedigimi yapar herkese karsi savunur elinden geldigince maddi destek olur esime dedim katalim diye ben buyuklerin ismini katmicaz dedi bu sefer senin ailen gonul koyar dedi bende benim annem zaten katmayin kaderime cekmesin demisti simdi tartisiyorz katalim diyorum inat ediyor nasil ikna edebilirim yada esimemi biraksam karari sizce
Ay tövbe :)) taşlar mi yagacak başımıza genelde hep tersi olur bu tartismanin erkek tarafi baski yapar illa koycaz diye. Dogru demis kocan herkes adiyla yaşasın sağmışta kadın şükür ne gerek var
Bence bosuna tartisiyosun canm ya tartismadan halletmeye calisicaksin iyiliklerini slylerek.. yada huzur bozmiycaksin. Kaldiki o onun annesi kendisi istemiyo o onun ayibi yani
Ben de eşinle aynı düşünüyorum büyüklerin ismini koymayı sevmiyorum. Elim babanesin adını koymak istiyo hiç istemiyorum ama snırım koyucaz çok istiyo çünkü kıramıyorum. Ama bana kalsa koymam. Adı ne kaynananın bu arada
İstemiyorsa koyma canım niye tartışıyosun ki gönlünce koysun bebişin babası
Benim de ismim anneannemin ismi çok istemiş annem de koydu. En çok da beni severdi rahmetli onun ismi koyuldu diye çok sevinirdi. Ama mesela annem der ki asla benim ismimi koymayın istemem. Benim de niyetim yok da işte öyle diyor. Eşin ille de istemezse zorlama derim. Ama yine siz bilirsiniz anlaşabilirseniz aranızda kaynananın ismi çok güzelmiş züleyha kızım olursa koyasım geldi şu an. Ben de erkek olursa dedemin ismini koyacağım. Ama ismi seviyorum yani napayım eşim de şükür karşı çıkmadı anlaştık. Siz de orta yolu bulursunuz inşAllah.
Hey Allahim :D valla herkes senin yerinde olmak ister sende bi tuhafsin düşünceli işte eşin bosver kaynanan ne alaka
amann canim kafaya taktigin seye bak o kendi annesinin ismini koymuyosa bosver sende
Bu da değişikmis he canım:) normalde eşler ister ailesinden isim koymayı anne babasının ismini koymayı kadınlar kabul etmez burda tam tersi takdir ettim seni de eşinide ne güzel ki kayinvalideni bu denli sevip sayıyosun ne güzel ki esin seni ve aileni yarın obur gun sorun çıkmasın diye koruyor cok güzel maşallah:) bence kararı eşine bırak neticede onun annesi senin istediğini biliyosa kararı eşine bırak derim :)
Tek kelime anne ben koymak istiyorum oğlun istemiyor de paklan işin içinden çık.
Ayni biz canim :))) benimde bebegim erkekti kayinbabam ismini istedi daha dogrusu kaynanam cok istedi yaşar olsun diye dedigin gibi o kadar iyilerki ALLAH razi olsun bende istedim esim istemedi bizde cok tartıştık en son kendi haline bıraktım ister koy ister koyma benim ayibim degil senin annen baban kimin istemediğini biliyorlar benim icin sorun yok dedim . Esim koymadı istemedi illa ailesini cok kırdı bizde göbek adını yaşar koymuştuk
Allah allah normalde eşinin ısrar edip senin koymak istememen lazım sizde tam tersi var bu işte bir terslik var bizimde oglan olacak kocam tuturdu babamın adı koyalımda koyalım diye başımın etini yedi en son pes ettim koyacaz gari
Hayatda resmen her sey oluyor gelin kayinvalidesinin ismini vermek isdiyor kocasi izin vermiyor.
Allah tan daha ne istiyosun eşin annesinin adını koymayı kabul etmiyo işte ohhh var mı daha güzeli :)
1,497,798 soru
24,467,188 cevap
354,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın