Canim aile hep sıkıntı oluyor ben eltimle anlasamiyorum, ne zaman aynı ortama girsek bir sorun oluyor o kadar bıktım ki inan tiksiniyorum artık elti görümce sıkıntılarından... Sana tavsiyem aileye ve cevreye bunu yansıtma... senin yaninda hep onu tutarlar, gelir bile bile yanında överler... Eğer yapabiliyorsan ki ben yapamiyorum yüzlerine gül geç çok ta önemseme.. Bi de en baştan kiyaslayarak onları sana düşman ediyorlar aile de hata.. onlar büyüklüklerini yapsalar birleştirici olurlar kiyaslamazlar adeletli olmaya çalışırlar.. ben eltimin nişanına gittim eltım kilolu ( ben de insanları böyle şeylerle yargilamam) demişler benim için bu kız manken gibi giydigi yakışıyor eltim zaten kıskancın, fesatın teki.. O günden beri neler yaşadık sana anlatamam.... yeri geliyor esin bile anlasmani istiyor; daha doğrusu ona bi sorun getir istemiyor, yani disarıya karşı sorunlarınızi yansıtma eğer iletisim kurabiliyorsan direkt eltinle konuş derdini sor, senin ona karşı ard niyetli olmadığını söyle... ama şahsen yapamıyorum