Meraba kizlar icinzden biriym ama bu soruyu farklı hesaptan sormak istedim
Ben daha önce bı nisanlilik gecrdim babam uygun gördüğü memelktlisi böyle piskopat dereceye kiskancdi babamdan abimle ayni odada ottrmucak derecede ve görücü usulü olmasini ragmen ben daha 16 yasndaydm toplam iki ay diyelim belki daha az nisanli kaldık bu süre içinde abilerim o adami sevemdikleri için dugun olana kadar beni onla görüştrmek istemedi gezme vs hiç bişey olmadi yani bize imam nikahi kıyıldı ben istemiyordum hep hayrlisyla kurtulayım diye dua ediyordum babamın yüzünün yere egdrmek istemedim çünkü en son nikah kiyildi bana abilerin hangi odada yatiyo kapini kapat felan demeye basladi nikahtan bı gün sonra... sen kimsin ki bunu diosun... ben babama abime anlattım bu olayı istemiyorum dedim bu nikahtan iki gün sonra nişanı attım aldıkları tüm altin takı kulagmi deldrrken ücretsiz verilen kupeye kadar ondan eser kalmasn diye verdim hatrlamk istemiycek derecede bunaltti cnku beni bir buçuk ayda
Simdi nikah kiyildi ve ben onunla çok sk gorusmedgm için yuzyuzede gelmek istemedim konusmadm hiç hatrlamiyorm yani bana bosol dedimi diye aklimi kurcalayan ben severek evlendim çok şükür çok mutlyum ama biz tekrar nikah kiydik o nikah dusmusmudr
Bunu sormak için bu kadar uzun yazmana gerek yoktu diyeblrsnz ama anlatmak istedim vercegnz cevaplar için şimdi teşekkürler