0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar ya oğlum su zannedip camasır suyunu içmiş acile gittik deterjan domestos tu doktor hiç ilgilenmedi sadece röntgen çekti bişey yok dedi pazartesi cocuk cerrahisinde git dedi eve gönderdi oğlum uyudu korkuyorum bişey olurmu nasıl etkiler yapar hiç bilmiyorum boğazım acıyo karnım agrıyo diyor 

14 Cevaplar

+2 oy
(16 puan) tarafından

114 zehir hattı varmış vefalı Bi annemiz özelden yazdı aradım anlattım cpk güzel bilgilendirdiler normal camasır suyu olsa sıkıntıymıs fakat domestos yani ev ürünlerinde zehir daha az oluyormus röntgen de sorun cıkmadıysa arkadas önlem amaclı cocuk cerrahisine göndermiştir cocuk ta aşırı kusma mide bulantısı olursa tekrardan basvurun dedi güzelce anlattı keske acilde ki gerizekalı da böyle anlatsaydı beni hamile halimle strese soktu

-Reklam-
0 oy
tarafından
Alıyo cnm 

Çok geçmiş olsun inşallah bişey  olmaz canm 
(16 puan) tarafından
İnternet te biraz araştırdım alınmıyor yazıyordu ama
(16 puan) tarafından
Cok tesekkür ederim
tarafından
Ben çok gittim özelin aciline cnm para alıyolar ya o yüzden dedim
0 oy
tarafından
Bence beklemeden git canm yazık cocuga bu dktrlar niye dogru duzgn ilgilenmez anlamıyorm
(16 puan) tarafından
Gittim canım tahlil falan yapmadı gönderdi eve doğru düzgün ilgilenme bile sinirden başım agrıyor
tarafından
Canm midesi yıkanması lazm gozetm altnda kalması lazm sonucta drmostos bu şakaya gelmez sen baska hastaneye götür İnşallah kötü bir şeyi olmaz.
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Röntgen mi çekti gönderdi mi o nasıl doktor o çocuğun mide yıkanması lazım götür Bi acile başka yere daha özel ücret talep eder diye düşünüyor isen 
0 oy
(436 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

Evet alırlar ama ihmale gelmez Allah esirgesin yavrunu 
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Mutlaka götür ya para bı şekilde bulunur ödenir ama ya sağlığından olursa Allah korusun
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Kaç yaşında canım
(16 puan) tarafından
6 yasında
(13,567 puan) tarafından
Gittiniz mi canım naptınız inşallah bı şey olmaz ya nasıl bulup içmiş ki
0 oy
(582 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun  canim biz gidiyoruz özel hastane acilleri  hiç para almiyolar bizden
(16 puan) tarafından
114 zehir hattı varmış vefalı Bi annemiz özelden yazdı aradım anlattım cpk güzel bilgilendirdiler normal camasır suyu olsa sıkıntıymıs fakat domestos yani ev ürünlerinde zehir daha az oluyormus röntgen de sorun cıkmadıysa arkadas önlem amaclı cocuk cerrahisine göndermiştir cocuk ta aşırı kusma mide bulantısı olursa tekrardan basvurun dedi güzelce anlattı keske acilde ki gerizekalı da böyle anlatsaydı be hamile halimle strese soktu
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Evet aliyor ucret
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Ambulans cagırıp gidersen almazlar yok alıyorlar. Nasıl içti ki yaa off inşallah bsy olmaz yogurt falan yedir büyükse 
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Alıyor ama çok almıyorlar canm
0 oy
tarafından
Canım geçmiş olsun almaması için çok acil olman lazım yani öyle ayakta yürüyen bir hastsysan alır ama kanamalı yada ölümcül hastsysan alamaz ücret şimdi sizinki beye giriyor bilemedim bence bir götür sor sonuçta sizinkide tehlikeli
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Ay çok gecmis olsun canim özel her türlü para alio muayne ucreti alır 
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun olsun kuzum ya gotur başka bi hastaneye kesin

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 499 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde EsilaBebek (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 200 göst.
3 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

408,268 soru

12,264,114 cevap

37,414 kullanıcı

Kategoriler

...