Ameliyat biter bitmez uyaniyosun uyandiriyolar yani uyandırmadan cikarmiyolar ordan hemen uyandım ama tabi kendime gelmem yarim saati buldu,bayılmadan ayılmaya geçiş süreci biraz komik olabiliyo insan sacmalayabiliyo tabi :)) aslında sağlıklı olanı belden uyuşturma çünkü bebekte narkozdan fazla etkilenmemis oluyo ama herkeste iyi şekilde sonuclanmayabiliyo yani benim ablam ilkini 11 sene önce belden uyuşturularak doğurdu ve mükemmel geçti ne ağrı ne sızı hiç bise olmadı sonrasında da bel ağrısı çekmedi ama ikincisinde mahvoldu baş ağrısından bel ağrısından duramadı çünkü 3 4 kere vurmaya çalıştılar vuramadılar vurdukları iğnede de uyuşmadı ayakları ameliyathanede çığlıklar attı ben uyuşmadım diye çünkü demese neşteri o şekilde vurucaklardi hemen genel anestezi uzmanını çağırdılar tam uyutuldu sonrasında da çok ağrısı oldu.. belki benimde iyi geçerdi ama bende korktuğum için tam istedim..aslında biraz kisinin bünyesinden birazda o iğneyi yapan kişiden kaynaklı oluyo bazı şeyler ..dediğim gibi ablam ilk doğumunda normal doğum yapmış gibiydi görsen hiç demezsin ki bu sezeryan olmuş ama ikincisi mahvetti çünkü çok narkoz aldı ve vücudu bi anda kaldıramadı
Kusura bakma canım biraz uzun oldu belki yazdığım şeyler sende endise uyandırabilir ama sakın korkma Allah nasıl dilemişse o şekilde olur inşallah sağlıkla doğar bebisin benim bu kadar açık yazmamin sebebi farkı görmeni istediğim için kesinlikle korkutmak amacıyla değil çünkü daha hamilelik sürecinde olduğun için çok çabuk etkilenebilirsin ama sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun içinden senin nasıl geciyosa onu yaptır