0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (2,849 puan) tarafından
Kizlar evde karınca oluyo ama öyle böyle deil dolu ne yapsam bi daha gelmez 

Türk kahvesi,limon ve elma sirkesi denedim gitmiyo yine de geliyo

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

Evet bendede aynı sorun bide vampir gibiler ya ısırıyorlar :alien:

(2,849 puan) tarafından
Bahçeli evde oturuyorum cok zor oluyo oglum yakalayıp ağzına atmak istiyo o yuzden rahatsizim bu kadar yoksa yazik bana zararı yok
-Reklam-
0 oy
(7,946 puan) tarafından

Karincalarin yuvasini bul kolonya dök icine

Çok canice oldu ama:angel:
(2,849 puan) tarafından
Buldum yuvayı limon elma sirkesi kahve döktüm yok yine geliyolar bide kolonyayi deneyim
(491 puan) tarafından
Ya yapmayın allah aşkına ya yazıktır günahtır onlar allahın sessiz kulu nasıl bu kadar canice davranıyorsunuz...Biri sizin yuvanıza evinize  kezzap dokse hoşunuza gidermi ...benimde evimde var ama yapcak bişi yok tezgahta bazen binikitane geziyor sileceğim zaman kenardan kenardan siliyorum zarar gelmesin ezilmesin diye ben mi çok hassasım bilmiyom ama onlarda bi can
(2,849 puan) tarafından
Evet haklısın ama artık yatağıma oglum beşiğine kadar cikiyo
0 oy
(107 puan) tarafından
Küp şeker dene bi de canım
(107 puan) tarafından
Evet canım yoğun oldukları yere şeker koy toplansınlar poşete falan koyup bahçeye dök
(2,849 puan) tarafından
Hm anladim
(107 puan) tarafından
Benim de yatak odamda vardı böyle kurtardım
(2,849 puan) tarafından
Bnmde yatak odamdan geliyo
(107 puan) tarafından
Bunu dene bence canım
0 oy
(8 puan) tarafından
Aynen benimde mutfagıma çok geliyor bırakmiyorlar. Karınca tozu varmış kullanmadım ama çıktıkları yere serpiliyormuş bi dene istersen. 
(2,849 puan) tarafından
Hmm olabilir esime aldırayım bakalim
tarafından
Denedim hiç işe yaramadı
(2,849 puan) tarafından
Hadi ya :(
0 oy
(11,506 puan) tarafından
Tuz dök birde canım
(2,849 puan) tarafından
Deneyim bakalim ya insallah gelmezler
(8 puan) tarafından
Tuzu denedim canım döktügün yerden değil etrafından dolaşıp gene geliyolar malesef
0 oy
(201 puan) tarafından
Ciktiklari yere sarimsak ezip koy
(2,849 puan) tarafından
Bunu duymamıştım hic
(201 puan) tarafından
Aninda kesiliyor benimde basimin belalari donem donem geliuorlar sarimsak ezip koyuyorum kesiliyor
(2,849 puan) tarafından
Yapayim o zamn
0 oy
tarafından

Söyleyeceğim şey komik gelecek ilk duyduğumda bende güldüm ama uyguladık ve gelmedi :)

Karıncalar evde gezerken yüksek sesle c sultan Süleymanın size selamı var " diyorsunuz ve zamanla karıncaların gittiğini görüyorsunuz. :D komik ama ciddiyim hem annem denedi hem eşim.. Karıncasızız artık 

(2,849 puan) tarafından
Hadi ya ciddi misin
tarafından
Evet ciddiyim
0 oy
(538 puan) tarafından
Öldürme sakın cnm. Nane koy güzergahlarına yada halı altlarına. Nane kokusunu sevmezler kuru nane
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Denemediğin yöntem kalmadı yatağıma bile girdiler artık çok şükür evin çoğu yerinden kurtardım ilaçla süpürmekle geçirdim şimdi mutfağımda varlar tek tük gitmiyorlar :angry:

0 oy
tarafından
Gelikleri yeri alci ile kapatmayi den3 canim.
0 oy
(25 puan) tarafından
Tuz işe yarar diye duymuştum ne kadar doğru bilemem ama denemekten zarar gelmez  bence 
0 oy
tarafından
Ben ilaç aldırdım gitti karınca ilacı var karıncalar onun kokusuna gelip oluyorlar bir daha gelmiyorlar dene ben mecbur kaldım allah affetsin ama mecburdum
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bocek ilaciyla
0 oy
(114 puan) tarafından
Canım annemde çok fazlaca vardı. Aktardan nane yagı aldık hergün vileda suyuna dokup evi sildik bide çıkan yerlere sürdük. Sükür daha cıkmıyo. Cok keskın ya kokusu
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Bizde de vardı çok aşırı olmasa da. Kardeşim saolsun bi ilaç önerdi. Yuvalarının olduğu yere sıktı eşim bir daha hiç görmedik.
0 oy
(14,080 puan) tarafından

Ben onlarla yaşamaya alıştım artik:D

Evde biz yaşamıyoruz sanki onlar yaşıyor gibi heryerdeler biz artık misafir gibi takılıyoruz jjjsjsss

(2,849 puan) tarafından
He bnde o durumdayim
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Canm bnde hic oldurmk istemedm ama mecburum evimde var bnmde her odamda silikon sikiyom geldikleri yere ya da tozu var onu dokuyom

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
5 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 127 göst.