0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Kızlar hep bebeğimizden korkuyoruz ama sizi  bi hastalığınız var mı?  

Mesela ben kekeme hastasıyım. Sadece bise konusacakken kendimi sıkıyorum. İlk harf zor çıkıyor. 

:( :( :( 

Çok korkuyorum. Utancımdan tedavi da olmadım.

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

utanilck birşey yok bence canım nrml bisi allahdan gelen bisi sonuçta ne hastalıklar var sonuçta ben kas hastasiym mesela haline sukret hep ve hic utanma:)

-Reklam-
+2 oy
(351 puan) tarafından

Hic kimse 4/4luk değil. Herkesin bi hastalığı oluyor. Allah dermansız dert vermesin. Ayrıca bunda utanılacak bisey de yok. Biz kusurlarimizla biz oluyoruz. Kekemelik tedavisi olan bi hastalık hic cekinmeyin millet neleri için gidiyor doktora. 

+2 oy
tarafından
Canim onun kurslari var cok kolay hemde tedavisi üzülme. Benimde konusurken gözlerim yukariya kayiyo. Belli bi sebebi yok hemde. Cocuklugumda beri öyleymiş ben farketmiyorum konustugum kişiler söylüyo genelde. Göz doktoru beyine gonderdi beyin sinirsel diyo kimisi psikolojik diyo. Kendim yukariya kayiyo mu farketmedigm icin engel dr olamıyorum. 
(351 puan) tarafından
Benim babam da aynı öyle asabi bi insan misiniz benim babam genelde sinirlenerek konuşmaya başlayınca yukarı bakmaya baslar. Biz öyle anlarız babam sinirli yaklasmayalim :)
tarafından
Heyecanlaninca kizinca panik yapinca fln oluyo sanrm. Çünkü genelde ilk tanıştığım insanlar fln öyle söylüyo
+1 oy
tarafından

Kan kanseriyim kuzum her hastalik zor neren aciyosa canin orda derler ama sukretmek lazim bak moral olayim sana kekeme olmayi isterdim inan :)

(242 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşaAllah canım. Derdi veren Allah dermaninida hazırlar.
tarafından
Amenna canim cok sukur bugune neler atlattim
(242 puan) tarafından
Bunuda atlatirsin inşallah
tarafından
Amin insallah canim sagol
+1 oy
(160 puan) tarafından

Kuzum insanlar öyle büyük hastalıklarla uğraşıyor ki halimize sukredelim. Öyle ya da böyle kendini ifade edebiliyorsun, ne var ki bunda çok basit bir rahatsızlık bu inan canım.  

+1 oy
(242 puan) tarafından

Bunda utanilcak birşey yok kuzum kendini kasma icinden geldigi gibi ol . Ben cok gec konusmaya başlamışım tembellikten liseye kadar hep yarim konustum duzeltememistim o zaman kadar konustugum gibide yaziyordun yani yarim yaziyordum cok şükür düzelttim ama hala birsey anlatirken yada cok heyecanlaninca yada sinirlenince kelimeler birbirine giriyor kendimi ifade edemiyorum konusamaiyorum kesiliyorum kelima hafizam yetmiyor panik yapınca esimle kavga edemiyoruz o yüzden:)))) birde kan anemisiyim. Akdenizanemisi 

0 oy
(40 puan) tarafından

hic utanmayin tedavinizi oln ne kadar sanslisinzki hastaliginzn tedavisi var rabbm dermansiz dert vermesn.bende hemofili hastasiyim dogumda ogrendim hastaligimi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FurkanAnnesi (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 625 göst.
11 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simanur tunc (1,331 puan) tarafından soruldu

377,983 soru

11,313,643 cevap

34,748 kullanıcı

...