Kızlar hep bebeğimizden korkuyoruz ama sizi bi hastalığınız var mı?
Mesela ben kekeme hastasıyım. Sadece bise konusacakken kendimi sıkıyorum. İlk harf zor çıkıyor.
:( :( :(
Çok korkuyorum. Utancımdan tedavi da olmadım.
utanilck birşey yok bence canım nrml bisi allahdan gelen bisi sonuçta ne hastalıklar var sonuçta ben kas hastasiym mesela haline sukret hep ve hic utanma:)
Hic kimse 4/4luk değil. Herkesin bi hastalığı oluyor. Allah dermansız dert vermesin. Ayrıca bunda utanılacak bisey de yok. Biz kusurlarimizla biz oluyoruz. Kekemelik tedavisi olan bi hastalık hic cekinmeyin millet neleri için gidiyor doktora.
Kan kanseriyim kuzum her hastalik zor neren aciyosa canin orda derler ama sukretmek lazim bak moral olayim sana kekeme olmayi isterdim inan :)
Kuzum insanlar öyle büyük hastalıklarla uğraşıyor ki halimize sukredelim. Öyle ya da böyle kendini ifade edebiliyorsun, ne var ki bunda çok basit bir rahatsızlık bu inan canım.
Bunda utanilcak birşey yok kuzum kendini kasma icinden geldigi gibi ol . Ben cok gec konusmaya başlamışım tembellikten liseye kadar hep yarim konustum duzeltememistim o zaman kadar konustugum gibide yaziyordun yani yarim yaziyordum cok şükür düzelttim ama hala birsey anlatirken yada cok heyecanlaninca yada sinirlenince kelimeler birbirine giriyor kendimi ifade edemiyorum konusamaiyorum kesiliyorum kelima hafizam yetmiyor panik yapınca esimle kavga edemiyoruz o yüzden:)))) birde kan anemisiyim. Akdenizanemisi
hic utanmayin tedavinizi oln ne kadar sanslisinzki hastaliginzn tedavisi var rabbm dermansiz dert vermesn.bende hemofili hastasiyim dogumda ogrendim hastaligimi
1,490,015 soru
24,352,260 cevap
346,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın