Öncelikle hakkınızı helal edin başınızı ağrıyacağım biraz ama çok dertliyim. Eşimle ağustos 2019 da evlendik. Üç buçuk ay sonra eşimin bi görev meselesi oldu ve ailemin yanina geldim eşimin ailesi de aynı yerde. Bu arada hamile kaldım ve 3 aylık hamileydim. Ben hem ailemin yanında hem de eşimin ailesinin yanında kalmaya başladım. Kimsenin gönlü kalmasın diye. Eşim de nerde rahat ediyorsan orda kalabilirsin dedi. Hamileliğim boyunca bu böyle devam etti. Kayinvalidemgil bana anlayış gösterdiklerini söylüyorlardı fakat sağdan soldan söylentiler duymaya başladım. Zaman zaman hastaneye gitmem gerekiyordu kontrollerim için falan. Kayın babam b3n seni hastaneye bırakırım falan yere giderim diyordu mesela. Ben de napcam tek başıma o gelene kadar hastanede ailemin yanındayken kendim gittim geldim hep. Neyse gel vakit git vakit doğumum geldi. Eşim zaten yanımda değil isterdim ki onlar olsun yanımda. Ben içerde sanci çekerken " yarim" saat uğrayıp gitmiş kayinvalidem. Akşamın dokuzunda pazara gidecem diye çıkıp gitmiş. Doğumdan bi çıktim annem kalmış bi tek. Şeker tansiyon hastası strese üzüntüye hiç gelemez. Bırakıp gitmişler onu orda öylece. Kayinvalidemi çok severdim ama doğumdan sonra bi değiştiler sanki. Doğumum çok zor geçti çok fazla dikisim var ve toparlanmak için kırkım çıkana kadar annemlerdeyim. Cocugu sevsinler diye geçenlerde gittim orda da kaldım. Gelen giden çok misafirleri oluyor ve benim eşim yok. Kimini tanıyorum kimini tanımıyorum orda kalmak mecburiyetinde miyim? Yeni lotusayım toparlanmam lazım ha bire nezaman gelecen deyip duruyorlar çocuk seveceklermiş. Beni düşünen yok onu geçtim o kadar seviyordunuz niye beklemediniz benim başımda, yanlız bıraktınız doğumda