Kızlar Bi akrabam var kızı vardı 17 yaşında el bebek gül bebek büyüttükler kız kötü arkadaşlar edindi Bi kaç kere evden kaçtı en son roman mahallesinde biriyle tanışmış 30lu yaşlarda ve ondan hamile kalmış o adam da ortadan kaybolmuş ve zaten evli 2 çocuk babasıymis akrabamız da kimsenin haberi olmadan başka Bi şehire taşındı meğer kız orda doğum yapmış ve bebek engelliymis sadece 14 saat yaşamış sorna ölmüş şuan sulalede kimsenin haberi yok Bi kaç kişi hariç çok üzüldüm cidden Allah düşmanımın başına bile vermesin nereye gidiyo bu gençlik bide büyük konuşmamak lazım bunu Bi kez daha anladım bu kızın annesi daha ben eşimle sevgiliyken benim arkqdamdan konuşurdu öyle oglanlarla gezip duruyo facelere fotoğraf koyuyo ne kadar yanlış diye laf ederdi oysa eşim dışında hiç erkek arkadaşım bile yoktu normal arkadaşımdı işte hiç bir zaman hiç bir konuda kinamicaksin
Olan masum yavruya olmuş ne o kıza ne o adama
Kesinlikle katılıyorum sana canım Allah korusun inşallah evlatlarımızı
Dün yaylada afedersin et köfte falan yiyorduk ablam eniştem eşim ve ben. Dışardan bi kız geldi başımıza dikildi eniştemle eşim noldu dedi birşey demedi et ve köfte uzattık istemedi para dedi. Ama kız 8 9 yaşında çok paspal giyinmiş. Bende dilencilere para vermeyi sevmem. Haberlerde görüyoruz birsuru paraları oluyor. Neyse para verdiler snr yemek bittikten snr dışarı çıktık o küçük kızı gördük yanında annesi. O da paspal giyinmiş. Kızın annesi yolun ortasında sigara içerek yürüyordu, onlar duyacak şekilde eşime bak annesi sigara içiyor kızını dilendiriyor insan herşeyi yaparda çocuğunu kullanmaz ya dedim. Eşimde çaktırmadan sus duymasın dedi ama çok sinirlendim. Sigaraya vereceğin parayla kızın üstüne tsort al. Dimi? Hergün bi sigara alacağına her gün bi tsort alsın bak ne güzel giyinirler. Burası küçük yer dilenci hiç olmaz onları görünce şaşırdık. Valla kınadım o zaman kızını kullanıyor diye. Benimde başıma gelmez dimi ((
1,492,264 soru
24,383,004 cevap
348,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın