Eşim çok uzak bana kızlar tamam havalar sıcak ama hani ayrı yatmakta biyere kadar en fazla on dakka yaninda yatabiliykrum git karşıda yat diyor bakıyorum çevremdekilere eşlerine hediyeler ne bileyim gezmeye gotrumeler baş başa çocuğuna hediye alanlarını dersin neler neler benim eşim hiç bsy yaomiyor durumuda çok iyi herkesi dinler beni dinlemez mesela ailecek oturuyoruz falan Yanıma asla oturmuyor hani cekinse desem adla cekingen değildir bütün gelinleri eşleriyle dip dibe oturuyorlar hani saygısızlık desem onlar öyle oturmaz büyüklerin yanında kimsede bsy demez zaten o şekilde oturmaya yüzüme bak diyorum hı diyor bakmıyor sarılıp öpmeye çalışıyorum yeter tm diyor napim bilmiyorum sürekli sevdiğini söyler ama şüpheleniyorum artık sürekli rüyalarımda beni aldattığını görüyorum ağzınla istiyorum bana şunu alsana diye yok diyor açıkça niye diyorum sonra diyor ama hep sonra aylardır bı tencere takımı istiyordum pahalida değil anında çıkarır o parayı ama almıyor zoruma gidiyor senin aldiklarin diyor bana ben naptimda zoruna gidiyor diyorum öyle bsy yoj diyor napim hanımlar ben nasıl düzeltirim