0 oy
1,648 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar ne zamn tartışasak eşim babamı abimi arıyor bu  hafta sonu gezmeye çıkalım dedim yok dedi tartıştık abimi aradı kızınızı  birakcam istemiyor dedi beni ailemin yanında kotuluyor her defasında şimdi  o kadar çok zoruma gidiyor  şimdi eşim le hiç gözüne bakmak istemiyor siz olsaydinuz ne yapardiniz

18 Cevaplar

+3 oy
(1,274 puan) tarafından
Yalnış yapıyor tabiki. Kireş mi okul mu? Ne manaslz bi insan ya. Allah akıl fikir versin. Al önüne konuş söyle ki, aramızda hall edelim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yeni evlı mısıniz? Cocugunuz yoksa abınız desın sen zahmet etme ben gelıyoem almaya her kavaga kapıya bırakmaya mı aldın eş yaptıb desın. 1 hafta 10 gun gıtme bak nası gelıyo. Terbıyesızler erkeklerın cogunda var bu canım ayıplı mal ıade edıyor sankı terbıyesız. Abınn yerınde olsam alırım senı surunup bırdaha olmayacak dıye yalvarana kadarda gondermem senı
+1 oy
tarafından
Malesef canım hepsinin bi huyu var benimki de sözünden çıkarsam babamı ararmış sözünden çıkmıyorum ama ne desem kayınvalideme anlatıyor arayıp kayınvalidem huyunu biliyor eşimin kızım Allah yardımcın olsun diyor :/
+1 oy
(1,325 puan) tarafından
Yok artik burds yazilanlari gordukce ne kadar cok sukretmem gerektigini anliyorum. Ne geriz*kali bi insan ya. Diyecek siz bulamiyorum. Madem istemyor mussun birak gitsin yakasini. Naparsa yapsin
0 oy
tarafından
Bndekide ona yakın..
0 oy
tarafından
Ben olsam aileme söyledim aradı zaman bidaha açmayın diye ve bende onun ailesini arayib  rahatsız ederdim 
tarafından
Kız o profil ne :))) sinir bozucu bi kadındı
(291 puan) tarafından
Haha profil "müge abla dur aklıma gelsin soyliiim"
tarafından
Olay dimi resmim ahahahah:-Dbeni kınayan benim köyneğimi giysin müge apla :-D
tarafından
:)) ahahaha tuhaftı ya
(291 puan) tarafından
Haha olay tabi
0 oy
(948 puan) tarafından

Benim eşimde hem ailesini hem ailemi arar gene seninki sadece ailenin arıyor benimki cumbur cemaati arar:D

(582 puan) tarafından
Ay çok güldüm ya affet:))))
(948 puan) tarafından
Yok cnm estağfurullah Allah affeder biz neyizki gül tâbi ben bile eşime gülüyorum anne eteğini bi türlü bırakmıyor
0 oy
tarafından
Ama ailen bir durur iki durur üçüncüde olay çıkar böyle yaparsa
0 oy
(3,379 puan) tarafından
O ne biçim biri ya o kocadan sana hayır gelmez . Çocuk gibi ne o öyle bende onun ailesini arar kötülerdim adamına gire muamele 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bırak derdim allah allah aşkına bırak beni babamın evine. Bi güzel giderdim köpek gibi süründürürdum
0 oy
(8,846 puan) tarafından
Asla sylemez uyar cnm sürekli uyar ne yanı de sende herkes herşeyı blmek zorunda degl vala bide insanın ailesı olunca üzülüyorlar byle şeylerı duyunca eşinde işi buyutüyor her evde tartışma kavga olur bnm bır sene olacak bugune kadr ne ben demişim nede eşim demiş aramızda halledyoruz
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Bu kadar basit bi kavgada ariyosa bnde goturde koy ailemin yanina derim 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
O ne öyle ne rahat adamlar var. Hiç mi kaybetme korkusu yok. Ailen ne tepki veriyor peki bu duruma hiç kızmıyorlar mi kocana. Eşim Benim annemi arayıp öyle bişey dese. Gerek yok sana zahmet olmasın ben gelir alırım kızımi daha da vermem der. 
0 oy
(19,304 puan) tarafından
Çünkü seni rezil etmek istiyor ve hassas yanın olan aileni arıyor. Benim eşimde aynı acizliği yapıyordu , onu tehdit edecek bir kozum var elimde. Ailemi ararsan bende o dediğim şeyi yaparım diyorum. Kedi gibi sindiriyorum valla. Sende onu kortuğu şeylerle tehdit et. Sadece benim eşimde var bu sorun sanıyordum , yorumlara bakınca gördümki çok kişi aynı sorunla uğraşıyormuş
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Benimkide ailemi aramayim diye üç buçuk atar :D. Korkusundan. Bikere arasa gecenin yarısı da olsa babam çeker alır beni biliyor. 
0 oy
(16,496 puan) tarafından
Senin eski ismin neydi cnm?
0 oy
(404 puan) tarafından
Ailende gelip hala almiyolarmi seni cocuk oyuncağımı hiç utanmiyormu ararken.bidaha bisey oldumu sen zahmet etme ben aricam zaten gelip beni alsnlar sende rahat et de yani bu nebicim sey ailenn seni savunmadigini görüyorsa yüz buluyordur
0 oy
(42 puan) tarafından
Benim ki basta biraz oyleydi Kendi Sorununu karisiyla cozemiyecek kadar acizsse Evlenmesin o zman...Kari koca arasina Kimse giremez Ne onun nede senin ailen sadece kendi aranizda konusup halletmelisiniz millete bakacak olsaniz herkes bisey der.Sende ona bi ders ver 1 hafta topla esylalarinu git annenegile bakalim.Kusura bakmasin aciz insan Sikayet eder akilli insan da cozum onerir...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 262 göst.
0 oy
7 cevap 578 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Abcabc (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 907 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345zeye (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 817 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu