0 oy
1,915 göst.
Diğer kategorisinde (14,487 puan) tarafından
 Kullandınız mı?

Yada kullanan var mı etrafınızda?

Fayda etti mi mi acaba?

Yoksa efsane mi zayflamaya etkisi olduğu?

9 Cevaplar

0 oy
(14,487 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu yavrum bndeki 
tarafından
Hiç görmedim daha önce bayagi daa yer kaplıyor bu :) işine yaradığı oldu mu peki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merve Bir diyetisyene gidip insülin direncine falan baktır öyle bir şeyler yap bence 
(14,487 puan) tarafından
Askm bakıldı geçen ay onlar normal
tarafından
He bayıldıysa iyi o zmn cane:) eşim de fena diyete girmiş inşallah ikiniz de verirsiniz:)
(14,487 puan) tarafından
Sjsj inşallah bakalım nefret ediyorum zayıflardan sjsjsjsjs
tarafından
Hahahhahahhaha benden o zmn nefret ediyorsun☺️☺️☺️☺️
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Ben pul biber yoğurt yedim o zamanlar duru emiyordu beni cocugu pişik yaptigi için bıraktım şimdi de yesem olur emzirmiyorum artık ama akşam yemek yemiyorum en son 1 de yemek yiyorum ilçe zayifliyorum
(4,293 puan) tarafından
Ee şimdi de aynisini yap kuzum çok harika rakam yani onu verebilmek baya azim ister
(14,487 puan) tarafından
Askm inşallah başladım Allah'ın izniyle.
5. Günüm bugün

Az yiyorum
Bugünde yürüyüşe başladım

İnşallah seneye yaza güzel giricem bu yaz  aynaya bakmak bile istemiyorm
(4,876 puan) tarafından
Kızlar Karatay diyeti uygulayın.
(14,487 puan) tarafından
Hatcem güzel hatcem hemen ona da bakıyorum
(4,876 puan) tarafından
Kuzum doya doya yiyorsun ama yasaklı yememen gereken şeylerde var. Ben yaptım 71 den 66 ya düştüm şimdi.
0 oy
tarafından
3 günde bir yapıyorum içine kekik kimyon zerdecalda katıyorum.  Onun haricinde her susadigimda limon tarçınlı şu içiyorum etkisi var elbette  düzenli kullanımda ve yanına da düzenli spor yaparak 
tarafından
Ben her gün üşeniyorum yapmaya o yüzden yani yoksa her gün daha yemek daha iyi sonuç verir hem beslenmiş olursun protein olarak hem yağları eritir metobolizma hızlanır.  Limon tarçın karışımı suyu asla eksik etme diyetinde
tarafından
Mekik çek evde ben mekik aleti aldım inanılmaz sonuçlar verdi insan daha çok heves edip devam ediyor alabilecek durumdaysan resmini atayim 150 lira
(14,487 puan) tarafından
Askm yürüyüş bandı
Bisiklet
Mekik aleti var bnde de ama sendeki nasıl atar msn
tarafından
Tamam canım kızım kucağımda uyuyor yatağına koyar koymaz ceket atarım.  Senin ki nasıl  mekik aleti sen at bi belki aynıdır
(14,487 puan) tarafından
Atıyorum kuzum hemen
0 oy
(14,487 puan) tarafından

image

mekik bu yavrum karga yuva yapmış balkona korkuda çıkamıyorm sjsjjs 
tarafından
Dur bende atayim sen anlarsın ayni olup olmadığını  ben tam göremiyorum  katarakt var ben de odak sorunu yaşıyorum hep: )
0 oy
tarafından
Merve yeşilçaya soda katıp içiyorlarmış benim arkadaşım 27 kilo verdi öyle ama ben içmeye kalktım midem çok kötü oldu yeşilçay sıcakken 1 şişe maden suyu yarım limon çok iyi geliyormuş arkadaşım baya zayıflamış tı deniyim dedim de yarısını içtim midem bulandı :)) 
(14,487 puan) tarafından
Deniycm yavrummm onu da deniycmmmm gtcek bu kilolar
tarafından
Hadi bakalım inşallah ben içemedim valla
Bende tartıldim bugün yine 23 günde 3 kilo tek gitmiş ya veremeden bozcam galiba :D
(4,876 puan) tarafından
Dukan birası yapmış arkadaşınız :)) güzel zayıflatır :))
tarafından
:) o ne kız
(2,849 puan) tarafından
Bm onunla 15 kilo verdim onu içiyordum bide karatay diyeti yaptim 70 den 55 kadar düşmüştüm emzirdigim icin yapamiyorum suan
tarafından
Ne kadar sürede verdin 15 kiloyu benim midem çok bulandı ya
(4,876 puan) tarafından
Dukan diyeti var nette daha iyi araştırmasını yaparsınız biraz ağır Bi diyet.  Yeşilcay soda ile yapılan aslında ödem arttırıcı bir kür dukan diyeti içinde geçtiği için dukan birası diyorlar yani normal bildiğimiz bira değil :))
tarafından
Hm anladım canım sağol
(4,876 puan) tarafından
Diyet yapmayı düşünüyo isen mutlaka Karatay diyeti yap derim 71 den 66 yim şu an.
tarafından
Tamam canım çok sağol bakcam ona şimdi :)
(2,849 puan) tarafından
3 ayda 15 kilo verdim canm ama bn 5 den sonra hic bisey yemiyordum
tarafından
Bizde 5te yemek yiyoruz ama 7de meyve yiyorum sadece bakalım inşallah 10 kilo veririm hemen inşallah
(2,849 puan) tarafından
Karatay diyeti yapmıştım dükan birasıyla beraber kesinlikle meyve aksam yemezdim öğlen yerdim ve yemeği sadce salatayla geçirirdim babam cok kavga etmişti bnle
tarafından
Neden zararlı mı
(2,849 puan) tarafından
Şeker olduğu icin canm öğlen yemek daha iyi seker tuz bunlari azaltmak gerekiyo diyet yaparken
tarafından
Bizde şeker komple bıraktık tuz azalttım ama meyve eşimin vazgeçilmezi her akşam yemeli  bitek o var :) aslında bünyeye de bağlı bazı insanlar çabuk verebiliyor bazıları zor ben çok zor veriyorum ama çok çabuk alıyorum malesef
(2,849 puan) tarafından
Doğumdan sonra bnde ole oldum ya kolay veremiyorum ac geziyom yok bacim gitmiyo
tarafından
Aynen girmiyor valla oturmuş yerine etler :)))
(2,849 puan) tarafından
Sorma cocuk emzirmesem ağır diyet yapcam ama emdiği icin bisey yapamiyorum
tarafından
Valla benim çocuk emmiyor laktoz intoleransı vardı sütü kestik ama günde 2 kez çok az yiyorum ekmek şeker fln yok yinede çok zor gidiyor 23 günde 3 kilo sadece
(2,849 puan) tarafından
Son diyetler var mesela
Sabah öğle ve aksam sadce 7 hurma ve 1 kase yoğurt yiyorsun 5 gün boyunca hafta sonu serbest istersen 3 günde yapılıyo ama bnm esim izin vermiyo cocuk emiyo diye
tarafından
Yok kız benim bebek hasta zaten sabaha kadar uyku yok göz damlası fln kullanıyorum uykusuzluktan bide migrenim var buna zor dayanıyorum bide hiç yemezsem ayaktan düşerim :))
tarafından
İnşallah bende Merve de sende manken gibi oluruz inşallah :D
(2,849 puan) tarafından
Hmm anladim canm o zamn sen cok kısma
tarafından
İşte bu bile o kadar ağır geliyorki Habire açım diyorum :)) ve sürekli kahve içiyorum uykusuzluktan oda şişiriyo ama inşallah Bi 10 kilo veririm hemen eriyip gider :) Amin çok amin
(14,487 puan) tarafından
En son 4 te yedim yuruyusten gelince karpuz ve nohut yemeği sjsjs
Başka da yemedim açım acccxx
(2,849 puan) tarafından
Yeme canm buarada nescafe içmeyin göbek yapiyo
tarafından
İnşallah emeğin boşa gitmez canım inşallah hemencecik zayıflarız nefsimize daha fazla zulüm etmeyiz :D
Ahhaha güzel oldu bu :)
tarafından
Kız ben günde 3 Türk kahvesi 3 kupa nescafe yoksa ayakta duramam en iyisi bırakm nescafe yi
(2,849 puan) tarafından
Insallah canm insallah bak ne dicem tarçınlı türk kahvesi sabah ac karna iciliyormus ve tokluk hissi verdiği icin baya zayiflatiyormus bn sabah deil aksam iciyorum acıkmayayım diye bu arada hic şeker atilmiyo
(2,849 puan) tarafından
Aynen nescafe cıssss
(14,487 puan) tarafından
Nasıl yapcam onu kız ay ne güzel üçlü olduk sjssj diyet üçlüsü sjsjjs
tarafından
Hm dur yapim onu sabah acıkırsam buralarda ol :D  şaka bi yana açlık otu çok faydalı diyorlar ama sürekli tuvalete çıkarıyor muş
(2,849 puan) tarafından
Türk kahvesini mi ayni canm bak
Kahve ve tarcini köy ama tarcın cay kaşığının ucuyla sonra üstüne su ekle pişir oh mis ama bn ole icemm dersen yanında 1 tane hurma ile ic
tarafından
Merve aslında biz Bırçiler grubu :D  hahah
(14,487 puan) tarafından
İçerim bb içerim sjsjjs
Bu ara zayıflamak için her şeyi içerim sjsjsj

Ere velle gruba bırçi sjsjs
tarafından
:D
Kız kürtçe yi de güzel sökmüşsün helal olsun :)
Bende eşime öğretiyorum yavaş yavaş
(2,849 puan) tarafından
Detoks suyu içiyor musunuz
(14,487 puan) tarafından
Poşmaniii sjsjjzjz ez  teze buk ninım
Ez neh salime ez hattime skskkz
(2,849 puan) tarafından
Bn anlamıyorum ama :(
tarafından
Ere velle haklısın ama maşallah brnden iyi biliyorsun ben hepsini anlıyorum konuşamıyorum ama bizimkilerin hatası babam bizimle asla kürtçe konuşmuyordu 17  18 yaşından sonra öğrendim sonra evlendim eşimin ailesi de kürtçe bilmiyorum aslında normal konuşmayı anlıyorum çok iyi ama şarkılarda bazen değişik kelimeler oluyor eşim soruyor bende anlamadım diyorum :D
tarafından
Yani teze buk nini ama disa helal be :)
tarafından
Senin adın ne canım
Sende anlamayınca ere ere de geç eskiden öyle yapardım :D hahaha
(2,849 puan) tarafından
Özge canm :))
tarafından
Memnun oldum :)
(14,487 puan) tarafından
Ozgeeeeee hiç sevmem bu ismi hayatımda 2 Özge tanıdım ikiside zıt karakterimdi ben sana canım diyim sjsjjs
(2,849 puan) tarafından
Hahaha hadi ya tüh :(
tarafından
Süt oğlan  gibi seni hiç sevmem oldu :)) ahahaha
(2,849 puan) tarafından
Aynen öyle oldu
(4,876 puan) tarafından
Kızlar Karatay diyetinde üzüm incir kavun karpuz yemek yasak.
Diğer meyveleri ise kahvaltı da tüketmelisinz. 2 öğün yemek yiyorsunuz emzirenler 3 öğün tüketiyor ve 5 saatte bir yemek yenilmesi lazım.
Pirinç bulgur ekmek yasak.
İlla ekmeksiz yapamam derseniz özel
Opsie ekmeği var ondan tuketebilirsnz.
Mercimek keki vs tuketebilirsnz.
Mercimek köftesinin içine ince bulgur dökmeden yenilir bunun gibi bir çok şey :)) ve tabiki bol su gün içinde şekersiz kahve. Birde türk kahvesinin içerisine tereyağı katiyorlar ben denemedim henüz ama çok güzel diyorlar :))
(14,487 puan) tarafından
Zaten opsie ekmeği ve tereyağlı kahve olmadan kendime gelemiyorum sjsjjsjs
Babaevnde hep opssie ekmeği yedim sjsjjs
(4,876 puan) tarafından
Manyak :)) ekmekte bişey yok yumurta ile oluyor sadece :))) içine peynir maydanoz vs katıp yersin nolcak
(14,487 puan) tarafından
Kahvaltımı yaptım sekerim azck peynir salatalık bide 2 ceviz
1 litre de su içtim
Sistim
Yürüyüşe cikcam birazdan
(4,876 puan) tarafından
Ohh ne güzel valla :) bende şimdi yeşilcay iceecem ilkim hanımı Bi uyutaymda sonra spor :))
tarafından
Merve çok iyi gidiyorsun valla hadi bol yağ yakmalı yürüyüşler :))
Tereyağlı kahve ne la :D ajajaj
tarafından
Merve kız bi ara youtube de dinlemiştim sürekli hareket ederken su için diyordu doktor olduğunuz yerde içtiğiniz 4  5 bardak su midenizi büyütür bu yüzden doymazsınız diyordu o kadar su 1 kerede içme yürüyüşte iç ki düzenleyici olsun ;)
(2,849 puan) tarafından
Tarçınlı kahve içine tereyağı katınca acayip yağ yaktiriyormus canlar tereyağını denemedim cunki hakiki tereyağını nerden bulayım ama tarçınlı kahve guzel deneyin
(2,849 puan) tarafından
Hadi müjde vereyim canlar 71.300 dum bugün tartildim 69.600 geldim cok sevindim ya
tarafından
İyi devam et bende inşallah 70 olcam 1 aya :))
(2,849 puan) tarafından
Insallah canm :)
(14,487 puan) tarafından
Yeni girdim eve su gibi oldum
(2,849 puan) tarafından
Ne güzel kiz iste bende akşamları spor yapıorum evin icinde oglan tepemde
tarafından
Helal olsun Merve aynen devam bende oturmuş evde çocuğa bakıyorum napim ama evde hareket fln yapıyorum inşallah çabuk verirsin :)
(14,487 puan) tarafından
Bnm çok fazlam var kızlar bn mecburum çok hareket etmeye. Siz kadar olsam umrumda bile olmaz şuan makarna yiyo olurdum sjsjsj
(4,876 puan) tarafından
Hadiii Merve sen yaparsın :)))
tarafından
İnşallah bizden daha zayıf olursun Amin
Bende 20 gündür makarna yemedim ya makarnayı özledim gerçekten :D
(14,487 puan) tarafından
Valla o kadar yoruldum ki
Oğlanla duş aldık simdi
 Biseyler yicem kıyamıyorum yemeğe sksk yesem boşuna yurumusum gbi hissediyorum sjsjjs
Ama başım dönüyor artık
(14,487 puan) tarafından
Dün en son 4te nohutla karpuz yemiştim
Başka bişi yemedim

Eşimin kuzeni bizde kaliyo akşam salçalı makarna yaparken aglicaktm nerdeyse sjsjsj
tarafından
Ye canım çok az ye bünyemizin de buna ihtiyacı var
Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah çabuk verirsin inşallah bende hemen 10 kilo veririm Amin çok amin :)
(4,876 puan) tarafından
Sabah kahvaltını düzgün sıkı şekilde yapsa idin şu an ackmazdn ://

Kabak yoğurtla bari çok acıktı isen
tarafından
Nede güzel dumanı üstünde hafif yağlı bi makarna olmuştur şimdi :D. Ahaha :))
(14,487 puan) tarafından
Cacık yaptım kendime sjssj
Bol sarımsaklı Allah'ın yaz günü sksksks
tarafından
Afiyet olsun :)
(14,487 puan) tarafından
Pazar günü 1 hafta olcak.
Bakalm ne kadar gidecek..
Valla açlıktan uyuyamıyorum gece sjsjsj
tarafından
Valla ben 23 günde 4 kilo verdim sadece ama açlıktan çok kötü oluyorum bazen demin bile eşime pili bitmiş saat gibi zorla dönüyorum evin içinde diye mesaj attım :) sadece güldü öpücük attı zalım yine yemek ye demedi :D
tarafından
Ama sen baya yürüyüş yapıyorsun inşallah 5 kilo vermişsindir :)
(14,487 puan) tarafından
1 kilo da versem razıyım ya avikiyorum
tarafından
İnşallah vermişsindir 2  3 kilo
Ya Merve sarma kilo yapar mı ya canım felaket istiyor 3 gündür napcam bilmiyorum :(
tarafından
Ya varya insan diyetteyken de düşündüğü tek şey yemek oluyor nedense benim öyle :D
(14,487 puan) tarafından
Bulgurlu sar hiç bisicik olmaz.
Ben kilo verdiğimde tabak tabak bulgur yiyodm deli gibi tok tutuyo.
tarafından
Hm öyle yapim o zaman canım çünkü canım çok istiyor :)
Allah yardımcımız olsun inşallah hemencecik zayıflar artık kilomuzu koruruz Amin
(14,487 puan) tarafından
Aşkı 3 kilo vermisimmmm
(2,849 puan) tarafından
Ne masallah kiz sana helal olsun kaçtın kaça düştün kuzum
(14,487 puan) tarafından
Kaç oldumu soranı ekmeğin arasiba koyup yiyorm cısssssss
(2,849 puan) tarafından
Aman niye be sende bn 81.400 69 a dustum ya
(14,487 puan) tarafından
81 olsam daha ne.. çok benim
(2,849 puan) tarafından
Olursun kuzum olursun inşallah sabirla azimle ha gayret
tarafından
O maşallah iyi inşallah verirsin tüm fazlalıkları bende dün eczanede tartıldim 25 günde 4 buçuk kilo vermişim 76 buçuk olmuşum inşallah 1 aya kalmaz 68 olurum ya
(14,487 puan) tarafından
İnşallah kuzum.bnm sürecim daha uzun :)
Seneye kadar vermem lazım hepsini.allah irade versin inşallah iştahımı kapatsın dksksk
tarafından
Kız 81 den 69 a ne kadar sürede düştün ben açlıktan ayakta duramicam artık birde bebeğim hasta 4 gündür hiç uyumadım anca 4 kilo verdim 81 den 76 buçuk olmuşum
tarafından
Amin inşallah 1 seneyi bulmaz verirsin bide böyle devam edersen 1 seneyi bulmaz inşallah ama  iradeni koru ben bir an önce vermem lazım çünkü sabaha kadar uyanık kalıyorum felaket acıkıyorum kahveyle bastırıyorum
(2,849 puan) tarafından
Bn marttan beri diyetteyim gerci ramazanda bırakmıştım diyet yapmayı 2 buçuk ayda falan
tarafından
Hm anladım canım bende veririm inşallah
(2,849 puan) tarafından
Insallah canm daha cok veririz hedef kac bnmki 60
tarafından
Benim hedef 68 boyum 1.70 68 olsam iyi. Çok zayıf sevmiyorum açıkçası sadece fazlalıkları gitsin ideal kilomuz 70 diyor eşim bende 68 olsam yeter inşallah
(2,849 puan) tarafından
Bnm boyumda 1 68 bnde 60 olmam lazım anca
tarafından
65 olsan da iyi bence ben 65 olmayı isterim ama o kadar veremem bakarsın veririm 65 olurum inşallah dahada vermem :)
(2,849 puan) tarafından
Yok canm ya 65 bn istediğimi giyemiyorum olmuyo aksi gbi bnm göbek kötü duruyor kilo almaya baslayinca bile ilk göbek sonra kalça en son yüzüm aliyo
tarafından
Benimde ilk kalça  malesef ama göbek yok maşallah 2 sezaryen oldum herkes der göbek nerde ama malesef basen fln var :/
(2,849 puan) tarafından
Göbek olması kotu ya olmasin daha ne istiyon
tarafından
Göbek dışında her yer var dermişim :) inşallah 3müz de istediğimiz kiloya geliriz bir an önce
(2,849 puan) tarafından
Amin insallah
tarafından
Merve nasıl gidiyor spor fln ben dün tartıldim 6 kilo vermişim çok mutlu oldum inanamadım gidip başka eczanede de tartıldim doğru çıktı 75 olmuşum o yüzden bu sabah poğaça yedim akla bak :D ahhaha
(2,849 puan) tarafından
Hahahah 75 olunca gittin pogaca mi yedin ayy bnde tartildim 68.500 geldim cok mutlu oldum
tarafından
Kız napim dün yengemler kim gördü ayaktan düşcen dedi çok zayıf değilim fazlam var ama benim bebek hiç uyutmuyor açta kalınca yüzün hayalet gibi oldu zaten ilk yüzden veriyorum birde canım çok çekiyordu dedim 26 günde 6 kilo iyi Bi gün yiyim sonra 1 ayda 6 kilo daha versem yeter :))
(2,849 puan) tarafından
Iyi yapmissin valla canm bnm oğlanda gece 2 buçukta bi uyaniyo saat 6 ya kadar bn uyuyamiyorum nolcak bole ya 14 aylik oldu hala uykuları duzensiz
tarafından
Ah sorma ben 8 aydır gece en fazla 1 buçuk saat uyuyorum paso kahve ve ilaç alıyorum baş ağrısı için benim kızımda 8 aylık yumurtalıklarında kist var birde Alerjik bi bebek çok zor sürekli ağlıyor yavrum
(2,849 puan) tarafından
Ay kıyamam kuzuma ya gerci bnm oğlanda ole doğduğundan beri uyku düzeni yok geceleri uyutmaz uyumaz nolck bole bilmiyorum
tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah yapacak bişey yok kızım iyi olsun inşallah o zaman rahat edicem.
(2,849 puan) tarafından
Insallah yeterki canları sağolsun
(2,849 puan) tarafından
Evet evet evet bayanlar hedefe adım-adım 67.700 geldim bu sabah cok mutluyum ya ne ka güzel oldu bilemezsiniz
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Annem değişik bir karışım yapıyordu sjdjjd

Biber yoğurt hardal mıydı neydi bişeydi sjjdjd

En son açlık diyeti diye bir şey varmış onu yaptı 83ten 70 e indi
(14,487 puan) tarafından
Allahmmmmm neler duyuyorum sjsjsj
Açlık diyeti hemen bakıyorum Google'a simdiiiii
(12,523 puan) tarafından
Açlık diyetinden çok açlık grevi bence ama sen bilirsin :D
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ben oğluma hamile kalmadan önce yapıyordum işe yarıyordu yanına ilave oşatkda cevizi akşamdan suya koyup sabahları aç katnına suyu içiyordum öyle zayıflamıştım göbek içinde spor yapıyordum lessisan 1 mil olarak başladım baya verdim 4 kilo vermiştim şimdi tekrardan başlayacagım 
(14,487 puan) tarafından
Cevizi suya koyma olayını detaylı anlatr msn bebegm
(5,332 puan) tarafından
Kuzum aksamdan 2 tane cevizi 1 bardak suya koyuyorsun  sabaha kadar çay rengini alıyor sabahta uyandığında aç karnına suyunu içiuorsun cevizleride kahvaltıda  yiyebilirsin
(14,487 puan) tarafından
Aaa yaşasın cevizlerim de var hem :)
Allah razı olsun kardeşim
(5,332 puan) tarafından
Senden de kuzum eksilerin olsun inşallah
(14,487 puan) tarafından
Amimnmmmmnn :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 477 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 423 göst.
17 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,600 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 804 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

404,553 soru

12,119,079 cevap

36,468 kullanıcı

...