Yalnız degilsin canım. Benim esim de misal bi pazari var su an uyuyor az sonra çıkar anasında kahvaltı yapıp gider bana hic çıkıp dolasalım mı ya da evde vakit gecirelim mi demez. Bizde her pazar boyle gec uyan annede kahvaltı yap ve git. Belkıs evde patlasın bi cöp dokmeye çıksın kaynana gelsin saatlerce oglunu karalasın laf soksun ona ragmen bnden rahat gelin yok olarak bilinsin amaan gülüm inan ki ben o kadar yoruldum ki kafama takmaktan artık kafama takacak mecalim bile yok...
Kocanin az sesi ciksin kuzum hayir demeyi bilsin o da. Benim eşim hep ozel sektorde çalıştığı icin hic oazar günleri tatilimiz olmadi aman issizdi benimki daha dün basladi ben pazar tatili olmadan da yasarim.
Benimde koca iste suanda aslinda gececiydi bugun eve gelmis olmasi gerekiyodu sabahdan fakat ortada yok suanda ne mesaj ne telefona cevapda vermiyo muge anli ya mi ciksam
Benimm kocambenim kocaminda lokantasi var pazar gunleri iş cok oluyor bu yuzden gitmek zorunda kaliyor işcileri yoksa kazikliyorhafta icleri evde oluyor
Benim kociş hiç yok kaç pazar oldu
1,493,297 soru
24,399,276 cevap
349,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın