Veriyor eşim ev borcu öndeiypr çünkü
Valla ben 2 sene oturdum 1 sene zaten askerdeydi yoktu. Geldiği günde ben hamile kaldım ilk kızıma ise girdi annesine para falan vermiyordu ama arada kardeşlerine okul harçlığı veriyordu bazen işten gelirken annesi arayıp biseyler aldırıyordu filan. Bazen diyordu annesi param yok faturayi sen yatir. O şekilde yolmaya çalışıyordu ama çok fazla yedirmedim izin vermem cunku babasi 40 yasinda calismiyor useniyor o evde yatarken benim esimin parasini yiyemezler.
Borçları ödüyor.
Kira ve borç derken para kalmiyor.
Çocuk dogduktan sonra nasil olucak bilmiyorum.
Şimdi birde patronu, tazminatini alip işi biraksin diye baski yapıyormuş. Çocuk dogana kadar baskılara boyun eğiyor ki, işten atilmasin.
RABBİM, kullarinin merhametine bırakmasın!
Işte en ağır isleri yapti. Agirlik kaldirmaktan göbek fıtığı oldu.son anda acil ameliyata girdi.ameliyattan 3gun sonra işe gitti.
Is kazasi gecirdi. Doktor, 10 rapor verdi,eger yatmazsan ayagini kesmek zorunda kaliriz dedi. Patronu, evde yatacagina işe gel. Burda oturdugun yerden çıraklara yardimci ol dedi. 1 gün dahi istirahat etmedi.
Kurt kocayinca,cakallarin maskarasi olurmuş.
Tüm bu fedakarliklarinin sonucunu çok guzel verdiler.
Bu dünya onlarin olsun. RABBİM biz mazlumlarin ahinida onlarda koymasin. Ahiret yurduda bizim olur insallah
1,488,275 soru
24,327,748 cevap
345,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın