Ineğin alası dışında, insanın alası icinde derler. Bilemeyiz. Karakteri gunde 10 defa degisen insanlar evlenmeden önce 4 4luk insanlar gbi oluyor. Ileriui gorup evlenmeyecegiz diyemiyoruz. Kim ister hayatini zehir etmek? Bile bile olüme gidilir mi?
Mesela kendimden ornek vereyim: ben 2 sene nişanlı kaldım, k.validemgil sessiz sakin cana yakin davrandilar hep. 2 sene icinde birebir muhatap olmadilar hic benimle. Dugunume bir bucuk hafta kala kavgaya durdular benimle. Her geldiķerinde inceden inceye bi laf sokmalar, bi hakaretler, daha neler neler.!Babama dedim nisani atalim istemiyorum, evlenince bir tek eşimle evlenmeyecegim, ailesiyle de evlenecegim boyle evliligim uzun surmez diye. Babam tamam falan dese de oturup konusalim enine boyuna dedi. Sonra ortaya cikan karar :nisanı atinca erkek tarafini suclayan olmaz, kusur kizdadir derler, diye mantıklı bi izahı olan cumle kurdular. Kina gecemde bile tartıştık hic yoktan. Ilk baslarda beni isteyen, seven kaynanam, dugun gunune kadar sinsi sinsi dusunceler içindeymiş. Şükür eşim simdilik iyi. Ama babam her sey aslına döner, eninde sonunda anasina babasina çekecek der hep.
Yani kimse mazoşist degil ki aci cekmeyi sevsin!